AGENDA AGOST 2016



AGENDA AGOST 2016

Amics, us passem l'agenda del mes d'agost:


Divendres 5 d'agost. TORREDEMBARRA - LA ROCA FORADADA. concert de música per a cobla dins del festival de música de la Rocaforadada. A les 22.30 hores. Percussionista Xavi de la Salud

CANVI D'HORA: Dissabte 6 d'agost. L'ALBIOL. PLAÇA DELS ESCACS. A les 19:00h (NOU HORARI. inicialment es va anunciar a les 19.30h.). Concert de música per a cobla. Percussionista Xavi de la Salud. (Estrena d'una sardana dedicada al poble de l'Albiol, composada per Francesc Rius i Mur. Lletra de Josep Maria Barreda. Cantarà la lletra de la sardana la mezzosoprano Núria Batet)



Diumenge 7 d'agost. ROCAFORT DE QUERALT. 12 hores. plaça de l'església. ballada de sardanes de festa major.

Dijous 11 d'agost. SANT LLORENÇ D'HORTONS. Ballada de sardanes de festa major. a les 18 hores. passeig Marimón Llança (davant de l'ajuntament).

NOVA DATA: Divendres 12 d'agost. CUBELLES. Passeig marítim davant l'oficina de turisme. Ballada de sardanes a les 22 hores. 

NOVA Dissabte 13 d'agost. L'HOSPITALET DE L'INFANT. A les 19 hores.  ballada de sardanes de festa major de sant Roc. 

NOVA  Diumenge 14 d'agost. SALOU. Passeig Jaume I. a les 20 hores. Ballada de sardanes i exhibició de sardanes, conjuntament amb les colles de l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa. Explicacions didàctiques de la cobla i de la sardana, en quatre idiomes (català, castellà, anglès i rus). Acte inclós en les Nits Daurades de Salou.

Dilluns 15 d'agost. CAPAFONTS. Festa Major. Cercavila 12:00h. Missa, processó i en acabar, concert de música de cobla i vermut a la sala municipal.

Divendres 19 d'agost. TARRAGONA. Ballada de sardanes. festa major de sant Magí. A la Rambla Nova a les 21 hores.

Diumenge 21 d'agost. SANTES CREUS. plaça de Jaume II a davant del monestir de Santes Creus. a les 19 hores.

Divendres 26 d'agost. MORA D'EBRE. Actuació a les 17:30 hores a la Residencia Natzaret, on oferirem un concert de música per a cobla als avis de la residència. a continuació ens desplaçarem a la plaça de Dalt, per oferir una ballada de  sardanes (de 6 sardanes de 7 tirades)

Dissabte 27 d'agost. CAMBRILS. A les 18:30h. Aplec. parc del pescador. Cobles Reus Jove i la Principal de Tarragona.

Diumenge 28 d'agost. EL VENDRELL. Ballada de sardanes. 20:30 hores. La Rambla. (a les 19hores començarà la doble ballada la cobla Ciutat de Terrassa) hi haurà dues sardanes de conjunt i una estrena d'una nova sardana.

Us esperem a les nostres actuacions!

BON ESTIU!

Comentaris

Entrades populars