AGENDA NOVEMBRE 2015

Tot seguit us deixem tota la programació corresponent al mes de novembre, amb totes les activitats previstes per la cobla Reus Jove.

Destaquem molt especialment l'acte central de celebració dels 18 anys de la cobla Reus Jove, del diumenge 29 de novembre.

AGENDA NOVEMBRE 2015

Diumenge 1 de novembre. CALAFELL. Ballada de sardanes a les 12 del migdia.
Diumenge 8 de novembre. SALOU. Aplec de sardanes de Sant Martí. davant la plaça del teatre auditori i ajuntament. a les 10.30 hores i les 16.30 h. amb les cobles Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, Mediterrània i Reus Jove.
Dissabte 21 de novembre. RIUDOMS. Festes del Beat. a les 12h. des de l'ajuntament cercavila amb formació de cobla, per acompanyar la comitiva d'autoritats, anada a ofici.Quan acabi la missa, cap a les 13.30 hores (aprox.) Ballada de sardanes a la plaça de l'església, amb la presència de la colla sardanista Roses de Tardor.
Diumenge 22 de novembre. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Diada del Soci de Vilafranca Sardanista. a les 12h. la cobla interpretarà una sardana a dins l'església de santa Maria i una peça a l'ofertori. Després de la missa, cap a les 13 hores aproximadament, a la mateixa plaça de l'església oferirem una ballada de sardanes inclosa dins del cicle de tardor-hivern. Al finalitzar l'acte hi haurà un petit piscolabis. 
Dissabte 28 de novembre. LA RIBA. Ballada de sardanes de festa major en honor a Sant Andreu. al Casal Ribetà a les 12:30h. al finalitzar l'acte hi haurà un refrigeri per a tots els assistents.


Diumenge 29 de novembre. REUS. Teatre Bartrina. a les 18 hores. Concert d'aniversari dels 18 anys de la cobla Reus Jove. Sardanes i música per a cobla. Entrades a la venda a les taquilles i a la pàgina web del teatre. http://www.teatrebartrina.cat/

US ESPEREM A TOTES LES NOSTRES ACTUACIONS, I ESPECIALMENT US ANIMEM A PARTICIPAR DEL NOSTRE ANIVERSARI AMB EL CONCERT EXTRAORDINARI.

NO US EL PERDEU!!!

Cobla Reus Jove

LA REUS JOVE AL 1997



LA REUS JOVE AL 2015

Comentaris

Entrades populars