FESTA MAJOR DE SANT ROC A L'HOSPITALET DE L'INFANT. 15 D'AGOST SARDANES

Cartell de les festes de Sant Roc 2015

La Festa Major de l’Hospitalet de l’Infant, en honor del seu patró Sant Roc, se celebrarà enguany del 12 al 16 d’agost. Durant aquests cinc dies, s’oferirà una seixantena d’actes culturals, lúdics i esportius per a tots els públics. 
La programació començarà el 12 d’agost, a les 7 de la tarda, a la Casa de la Vila, amb el pregó. Un cop acabat, se succeiran la resta d’actes de la festa major 2015.

El programa d’actes, dissenyat per la Comissió de Festes de l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de l’Ajuntament i diverses entitats locals, pretén atraure gent de totes les "edats".

Un d'aquests actes, és la tradicional ballada de sardanes que tindrà lloc a la plaça Coll de Balaguer el dissabte 15 d'agost a les 19 hores. Serà amb la cobla Reus Jove, i es podrà gaudir d'un  magnífic programa de sardanes de 7 tirades.

Destacar que enguany, es celebren el trentè aniversari del Foment Cultural, i els seus gegants  Pere i Blanca en fan 25 anys.

MOLTES FELICITATS a la gent del Foment Cultural de l'Hospitalet de l'Infant, i als seus gegants pels 25 anys. No cal dir que és un honor per a nosaltres, des de la Cobla Reus Jove perquè des de fa moltíssims anys que el Foment ens contracta pel seu aplec de sardanes i també compten amb nosaltres al municipi per moltes de les dates assenyalades del calendari (la seva festa major, la Diada Nacional de Catalunya, etc...).
Per sumar-nos al nostre modest i senzill homenatge, farem una ofrena amb música, tot interpretant una sardana composada el 2005 pel compositor Rafel Rafael Guinovart Bellmunt que va titular L'INFANT I LA REINA, i que està dedicada a la parella de gegants.

El programa de la ballada serà el següent:
1.   AMISTAT  FÈLIX MARTÍNEZ I COMÍN
2.   CATALÒNIA – JORDI PAULÍ I SAFONT
3.   DOLL D’AMOR – JOAQUIM HOSTENC I DUÑABEITIA
4.   L’INFANT I LA REINA – RAFAEL GUINOVART I BELLMUNT
5.   LA NIT DELS MÚSICS – ANTONI MAS I BOU
6.   BONES ARRELS – DAVID ESTAÑOL I MARTELLS
7.   L’AMIC SEBASTIÀ – MAX HAVART I MACOU
8.   ESTIMAR ÉS EL CAMÍ – CARLES SANTIAGO I ROIG
9.   AL MESTRE PUIGFERRER – JOSEP COLL I FERRANDO


Us convidem a que vingueu a la ballada de sardanes del proper dissabte 15 d'agost a les 19 hores a la plaça Coll de Balaguer. 



Hi esteu tots convidats!

Comentaris

Entrades populars