AGENDA MES D'AGOST DE 2015. COBLA REUS JOVE

Benvolguts amics/amigues, informadors, sardanistes i públic seguidor;

Us fem coneixedors de l'agenda d'actuacions previstes pel mes d'agost per la cobla REUS JOVE. Esperem poder trobar-vos en alguna de les nostres actuacions. 

Dissabte 1 d'agost. LA RIBA. Concert de música per a cobla i sardanes. Plaça del Pont. A les 22 hores. Oferirem el concert "MÚSIQUES DEL MÓN, CLÀSSICS UNIVERSALS". hi haurà la presència del percussionista Xavi de la Salud. Concert gratuït

Diumenge 2 d'agost. ROCAFORT DE QUERALT. 12 hores. plaça de l'església. ballada de sardanes

Diumenge 2 d'agost. LA PALMA D'EBRE. Aplec de sardanes. tarda 19:30 hores i a la nit, 22:30 hores. Plaça de Catalunya.

Dilluns 3 d'agost. L'ORDAL (Alt Penedès). a les 18.30 hores, ballada de sardanes de festa major. A la plaça de l'ateneu (davant l'ateneu ordalenc, a tocar de la carretera N-340 al seu pas per l'Ordal)

Dissabte 8 d'agost. SALOU. Passeig Jaume I. a les 20 hores. Ballada de sardanes i exhibició de sardanes, conjuntament amb les colles de l'agrupació sardanista Tarragona Dansa. Explicacions didàctiques de la cobla i de la sardana, en quatre idiomes (català, castellà, anglès i rus). Acte inclós en les Nits Daurades de Salou.

Dues fotografies de l'exhibició del 2014, amb les colles de l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa
 i un ambientàs impressionant al passeig Jaume I de Salou.

Dimarts 11 d'agost. LLORENÇ DEL PENEDÈS. Plaça de la Immaculada. A les 13 hores. Concert-vermut amb la cobla Reus Jove amb l'espectacle "MÚSIQUES DEL MÓN, CLÀSSICS UNIVERSALS". hi haurà la presència del percussionista Xavi de la Salud. Concert gratuït Al finalitzar el concert, s'oferiran 3 sardanes de set tirades per cloure la festa amb una petita ballada de sardanes.

Dimarts 11 d'agost. SANT LLORENÇ D'HORTONS. Ballada de sardanes de festa major. a les 18 hores. passeig Marimón Llança (davant de l'ajuntament).

Dissabte 15 d'agost. CAPAFONTS. Festa Major. Cercavila 12:30h. Missa, processó i en acabar, concert de música de cobla i vermut a la sala municipal. Concert gratuït
Cercavila de la cobla Reus Jove per a despertar als que han anat a dormir quan ja era de dia.
Després l'ofici, la processó i el concert vermut a Capafonts. Festa Major on actuem des de fa molts anys.

Dissabte 15 d'agost. L'HOSPITALET DE L'INFANT. ballada de sardanes de festa major. a les 19 hores. plaça coll de Balaguer.

Dissabte 15 d'agost. COMA-RUGA. Aplec de sardanes. Plaça Germans Trillas. A les 23:30 hores. (a la tarda hi ha la cobla Ressò).

Diumenge 16 d’agost. BELLVEI DEL PENEDÈS. Ballada de festa major. A les 19 hores.

Dimecres 19 d'agost. TARRAGONA. Ballada de sardanes. festa major de sant Magí. a la Rambla Nova a les 21 hores.

Diumenge 23 d'agost. SANTES CREUS. plaça de Jaume II al davant del monestir de Santes Creus. A les 19 hores.
Fotos d'en Mauricio Godoy, de la ballada del 2014 a Santes Creus. Un ambient espectacular i molta gent escoltant.

Divendres 28 d'agost. MORA D'EBRE. Actuació a les 17:30 hores a la Residencia Natzaret, on oferirem un concert de música per a cobla als avis de la residència. a continuació ens desplaçarem a la plaça de Dalt, per oferir una ballada de  sardanes (de 6 sardanes de 7 tirades).

Dissabte 29 d'agost. CAMBRILS. A les 18:30h. Aplec. parc del pescador. cobles flama de farners i reus jove. 
foto de la Teresa Maria Beyer, a l'aplec de Cambrils de l'agost de 2014.

Comentaris

Entrades populars