AGENDA ABRIL 2015


AGENDA MES D'ABRIL 2015

  

Divendres 3 d'abril. CREIXELL. 22 hores. PROCESSÓ DEL SANT ENTERRAMENT.

Dijous 23 d'abril. EL MORELL. 17:15 hores. Ballada de sardanes davant del Casal.

Dijous 23 d'abril. RIUDOMS. A les 20 hores. ballada de sardanes a la plaça de l'església. Presentació oficial de la colla sardanista ROSES DE TARDOR de Riudoms.

Diumenge 26 d'abril. SANTA COLOMA DE FARNERS. A les 11h. parc de sant Salvador. Aplec de sardanes amb les cobles Flama de Farners, Reus Jove i Baix Empordà.


AVANÇAMENT DE L'AGENDA PELS MESOS DE MAIG I JUNY:
Dissabte 9 de maig. POLINYÀ. Ballada de sardanes (dins l'aplec) a les 18 h. Plaça de l'ajuntament. a continuació actuarà la cobla Jovenívola de Sabadell.


Diumenge 10 de maig. CALDES DE MALAVELLA. Aplec de sardanes. matí a les 11 h. i tarda 16h. Parc de la sardana. 3 cobles: Ciutat de Girona, Bisbal Jove, Reus Jove.


ACTUACIÓ NOVA Dissabte 23 de maig. ESPARREGUERA. Aplec de sardanes. a les 18 hores. plaça del centre. Cobles Reus Jove i Contemporània. 

Diumenge 24 de maig. EL MORELL. Aplec de sardanes.  cobla Reus Jove (matí i tarda), al matí també hi haurà la Flama de Farners, i per la tarda la Jovenívola de Sabadell.

CANVI D'HORARIS. Dissabte 6 de juny. VANDELLÒS. Aplec de sardanes.  cobla Reus Jove. Matí a les 12 del migdia, i tarda a les 17 hores.  A la plaça Doctors G
il Verne. En cas d'inclemències meteorològiques, els actes es traslladaran al pavelló municipal.

Diumenge 7 de juny. BRÀFIM. Aplec de sardanes.  cobla Reus Jove (matí i tarda), Ermita del Loreto. matí a les 12 h. tarda a les 17hores.

Diumenge 14 de juny. ALTAFULLA. Aplec de sardanes.  cobla Reus Jove (matí i tarda) i Principal de Tarragona (només tarda). Parc del comunidor. matí a les 12. tarda a les 16h.

Dissabte 20 de juny. LES BORGES DEL CAMP. Aplec de sardanes.  cobla Reus Jove (tarda i nit). Ermita de la Mare de Déu de la Riera. a les 19hores i a les 23h.

Diumenge 21 de juny. REUS. Plaça de la Llibertat. concurs de colles sardanistes. a la tarda.

Divendres 26 de juny. REUS. Plaça Prim. a les 19 hores. ballada de sardanes de festa major.

Nota: hi ha varies actuacions en negocació, pendents de confirmació. N'informarem puntualment quan es confirmin.



PODEU SEGUIR-NOS AL FACEBOOK DE LA COBLA. FEU M'AGRADA!!!
SALUTACIONS CORDIALS,

COBLA REUS JOVE

Comentaris

Entrades populars