CONCERT MISCEL·LÀNIA SELVATANA. DIUMENGE 1 DE FEBRER A LA SELVA DEL CAMP

Benvolguts amics,
 
Us fem saber que el proper diumenge dia 1 de febrer a les 19 hores, oferirem un concert amb la cobla Reus Jove i el músic i percussionista Xavi de la Salud, a l'auditori del Castell del Paborde  (a la sala del Celler Major del Castell de la Selva del Camp). L'entrada és lliure i gratuïta.
 
L'auditori del Castell de la Selva del Camp

L'AJUNTAMENT DE LA SELVA DEL CAMP
I LA COBLA REUS JOVE US PRESENTEN:
MISCEL· LÀNIA SELVATANA
 
BREU SINOPSI:
La Cobla és una formació musical genuïna integrada pels instruments tradicionals catalans, juntament amb instruments de vent i de corda. Un conjunt, que té molt camí per recórrer.
 
Miscel·lània Selvatana és un concert dallò més engrescador i representa un autèntic repte per als integrants de la cobla Reus Jove, tant pel seu vessant artístic com per la il·lusió de preparar un projecte personalitzat per a la vila de Selva del Camp.
 
Un programa eclèctic que ens portarà a gaudir d'una música molt estimada per la gent de la Selva. En aquest concert es podran escoltar músiques que ens seran familiars, d'altres obres ja consagrades del repertori internacional. Segurament podrem desgranar alguna sorpresa durant el concert, incloent diverses estrenes i una sardana inspirada amb els goigs de la Selva del Camp.
 
Per arrodonir els colors i el ritme, comptarem amb la corresponent secció de percussió de la mà del polifacètic Xavi de la Salud.
Ens trobem davant dun fet històric: una formació tan universal com autòctona pel seu timbre tan característic, i amb un programa únic i, per tant, incomparable.

Per tot això, i especialment pel programa que hem preparat, et convidem a ser-hi. Gaudirem d'un repertori fantàstic, que anirà desgranant diferents estils i èpoques de la historia.
 
1) ALEMANDE - (DANSA EUROPEA DEL SEGLE XVI) – PIERRE PHALÈSE. ADAPTACIONS PER A COBLA DE JORDI LEÓN I ROYO
2) TOCA BEN (SARDANA) - RENÉ PICAMAL I COMA. Sardana de lluïment de trompeta amb variacions. Jordi Gil, trompeta solista.
3) BÉSAME MUCHO (BOLERO) - CONSUELO VELÁZQUEZ. ARRANJAMENT PER A COBLA DE DAVID I ORIOL PUERTAS
4) PARET-DELGADA (Sardana de La Selva del Camp) - JOAN VILALTA I ESTIVILL [compositor selvatà]
5) DANSES DE LA SELVA DEL CAMP: [ESTRENA PER A COBLA]
            a) BALL DE CERCOLETS DE LA SELVA DEL CAMP - Música original de JAUME CUARTERO I MERCADÉ. Instrumentada per Eduard Sendra per a flabiol, 2 tibles, 2 tenores i timbal
            b) BALL DE VALENCIANS DE LA SELVA DEL CAMP - Música original de JAUME CUARTERO I MERCADÉ. Instrumentada per Eduard Sendra per a 2 trompetes, trombó, fiscorn, tuba i timbal
6) GLOSSA LLIURE PER A COBLA I PERCUSSIÓ DEL BALL DE LA MORT (DANSA TRADICIONAL DE LA SELVA DEL CAMP) - ARRANJAMENT PER A COBLA D'EDUARD SENDRA I NOGUÉS [ESTRENA PER A COBLA]
7) MR. JACQUES (VALS) - JOSEP SERRA I BONAL
8) YESTERDAY (BEATLES) - ARRANJAMENT PER A COBLA DE JOAN JOSEP BLAY I MÁÑEZ
9) L'ESTACA (CANÇÓ-HIMNE) - LLUÍS LLACH. ARRANJAMENT PER A COBLA DE RENÉ PICAMAL I COMA
10) BOIG PER TU (BALADA - ROCK CATALÀ) – MÚSICA DEL GRUP SAU. ARRANJAMENT PER A COBLA D'EDUARD SENDRA I NOGUÉS
11) FOX A LES DUES RODES (FOX TROT) - DANIEL GASULLA I PORTA
 
Te'l perdràs?
 
T'HI ESPEREM SALUDAR I QUE GAUDEIXIS D'UN MAGNÍFIC CONCERT
 
 
 
 

Comentaris

Entrades populars