AGENDA JUNY 2014

AGENDA JUNY 2014

Diumenge 1 de juny. BRÀFIM. 50è aplec de primavera. Ballades matí i tarda. A les 12 i 17 h. Ermita de Loreto

Dissabte 7 de juny. VANDELLÒS. Aplec. dues Ballades. tarda 18:30 hores a la plaça dels Doctors Gil Vernet, sopar de germanor al pavelló esportiu, i ballada de sardanes al mateix lloc a partir de les 22:30 h.

 
Diumenge 8 de juny. ALTAFULLA. Aplec de sardanes. Al parc del Comunidor. Matí a les 12h. tarda a les 16 hores. cobla Reus Jove, matí i tarda. A la tarda també hi haurà la cobla La Principal de Tarragona.


Dissabte 14 de juny. TORTOSA. Auditori Felip Pedrell. Espectacle LA JOTA + BELLA, amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, l'Esbart Reus Dansa i la Cobla Reus Jove.


Diumenge 15 de juny. EL VENDRELL. Aplec de sardanes. 19.30 hores (ballada) La Rambla. (a la tarda actuarà la cobla Ressò dels Dansaires del Penedès).

Dissabte 21 de juny. LES BORGES DEL CAMP. Aplec. 19 i 23h. Ermita Mare de Déu de la Riera. Tarda i nit  2 ballades i balls vuitcentistes.

Diumenge 22 de juny. REUS. Processó de corpus. A les 19:30 hores Solemne Ball Curt de l'Àliga. Tot seguit, pels carrers del casc antic, acompanyament musical amb instruments de cobla de l'Àliga de Reus durant la processó de Corpus.


Dimarts 24 de juny. REUS. Concurs de colles sardanistes. campionat territorial. Una part amb concurs de colles, i la segona part, sardanes obertes a tot el públic en general. A les 18:45 hores a la plaça de la Llibertat.


Dijous 26 de juny. REUS. Ballada de sardanes de festa major. Plaça Prim. A 19 hores.

 
Divendres 27 de juny. REUS. Teatre Fortuny. Concert 25 ANYS DEL COR MESTRAL. A les 21hores. sardanes i música per a cobla i coral. Entrades a la venda al mateix teatre i per internet. Estrena d'una obra lliure per a cobla, coral, percussió, narrador i contratenor solista. Cor Mestral, cobla Reus Jove, directora: Núria Francino.

 

Dissabte 28 de juny. REUS. Festa Major. Tot el dia. Pels carrers i places. Acompanyament de l’Àliga de Reus. Amb música i instruments de cobla. Balls populars, les seves pròpies danses i altres de caire festiu. Horaris: matí de 9 a 13hores. Tarda de 17 a 20 hores cercavila. a les 20:45 hores, Interpretació del solemne ball curt de l’Àliga davant de l'Ajuntament. Tot seguit, baixada a les solemnes completes. Finalització a les 23 hores.
 
Diumenge 29 de juny. REUS. Festa Major de SANT PERE.  A la tarda, 17:30 hores, inici de la baixa del seguici cap a l'església, anada a ofici.
A les 19:30 hores, solemne ball curt d'ofrena al patró de la ciutat, Sant Pere. Tot seguit, inici de la processó pels carrers del casc antic, Al acabar i com a fi de festa, ballada dels elements festius a la plaça del Mercadal.

US HI ESPEREM!
 
 
 

Comentaris

Entrades populars