REUS. 5 DE GENER DE 2014. CAVALCADA DE REIS

Iniciarem l'any nou després de les festes nadalenques, amb una aturada una mica més forta de lo habitual, després de molts dies sense cobla ni sardanes; i amb els turrons, les neules i el cava encara tombant pel cos.

La primera actuació de l'any 2014, serà a Reus, la nostra ciutat, i com ja ve sent habitual, amb l'acompanyament del rei negre a la cavalcada de Reis.
 
La cavalcada de ses majestats els Reis d'Orient començarà amb l'arribada dels reis amb avioneta a dos quarts de cinc de la tarda a l'aeroport de Reus. Des d'allà es dirigiran amb carruatge de cavalls cap al Parc de Sant Jordi. Allà seran rebuts per l’alcalde de Reus i el regidor de Cultura i Joventut, i tots els nens i nenes i pares i mares que els vulguin rebre. Tot seguit, els Reis es desplaçaran fins l’hospital Sant Joan on aniran a visitar els nens que estiguin ingressats i també a tots els avis del sòciosanitari. Els avis de la residència de l’ICASS al Passeig Mata, també rebran la seva visita.

La cavalcada comença a les 7 de la tarda des del carrer Ample i arribarà fins a l’Ajuntament per poder recollir les claus màgiques de la ciutat. S'iniciarà des de la cantonada del Passeig Mata amb el carrer Ample i farà el recorregut següent: Carrer Ample, avinguda Prat dela Riba, avinguda president Companys, carrer Sant Joan, el Tomb de ravals, carrer Salvador Espriu, carrer de l’Amargura i en arribar a la plaça del Pintor Fortuny, només els reis damunt les bigues romanes i el seu seguici baixaran pel Carrer Llovera fins a la plaça del Mercadal. Un cop a l’Ajuntament, sortiran al balcó per saludar als nens i nenes de la ciutat i agafar forces per la llarga nit que els espera. L’alcalde i el regidor de Cultura i Joventut són els encarregats de lliurar les claus de la ciutat als Reis. La cobla Reus Jove serà l'encarregada d'acompanyar a ses majestats fins a la porta de l'Ajuntament de Reus.

A TOTS I TOTES, QUE TINGUEU UNA BONA DIADA DE REIS, I SI US HEU PORTAT BÉ, QUE REBEU FORÇA OBSEQUIS I REGALS!

Comentaris

Entrades populars