AGENDA DESEMBRE 2013




Diumenge 8 de desembre, REUS. A les 12 hores, plaça del Baluard. Ballada de sardanes en motiu de la diada del soci del Patronat Sardanista i de les festes del barri de la Concepció.


Dissabte 14 de desembre, FIGUEROLA DEL CAMP. Al migdia a les 12 hores, solemne ofici en motiu de les festes de la Mare de Déu de l'Esperança a l'església de Figuerola del Camp. La cobla Reus Jove s'encarregarà de l'acompanyament musical de la missa, i les diferents parts de litúrgiques, amb l'himne eucarístic, canticorum jubilo, goigs de la mare de Déu de l'Esperança - nous, i la interpretació de la Missa de Pius X del mestre Julián Vilaseca.

 
A la tarda, a les 17:30 hores, a l'església, cant del  Trisagi Marià, tot seguit, solemne processó en formació de banda pels carrers del poble.
Al arribar a la plaça, cant de la Salve Regina i per acabar l'acte, a dins l'església, besamans i cant dels goigs de la Mare de Déu de l'Esperança - antics. 
 

El mateix dissabte 14 de desembre a les 22 hores, al casal de La Nou de Gaià, us oferirem un Extraordinari Concert de Nadal, que coincidirà amb els actes preludi de la Marató de TV3, i per tal de commemorar els 25 anys de l'aplec de La Nou de Gaià. Hi podreu escoltar música per a cobla, sardanes i nadales.
 
Ja no tenim més actuacions per a l'any 2013, que tanquem amb un balanç força positiu, i volem agraïr-vos a tots la confiança dipositada en la nostra cobla.
Després de les festes nadalenques tornarem amb energies renovades, i amb ganes d'afrontar un any 2014 que desitgem que sigui, encara més intens i amb nous projectes per tal d'assolir noves fites, nous reptes i nous èxits artístics.
 
Que passeu unes bones festes!
 
COBLA REUS JOVE


Comentaris

Entrades populars