DIVENDRES 20 DE SETEMBRE. LLIURAMENT DE LA MENCIÓ HONORÍFICA MUNICIPAL A L'AJUNTAMENT DE REUS

L'ajuntament de Reus ens ha atorgat la màxima distinció municipal a tall col·lectiu que es pot obtenir, que és la MENCIÓ HONORÍFICA MUNICIPAL.

Aquest guardó generalment l'acostumen a donar a entitats que fan 50 anys, 25 anys, o que han destacat per alguna cosa en especial en camps tan variats com la cultura, l'ensenyament, la investigació, l'esport, etc...

No cal dir que no és gaire habitual que es doni a un grup o col·lectiu tant jove, doncs just vam celebrar els primers 15 anys de vida, però aquesta precocitat en rebre el premi també vol dir que TOTS I TOTES els qui heu format part de la cobla Reus Jove en aquests anys, en sou justos mereixedors, del vostre trosset del premi.

Una petita representació dels actuals membres anirem, en nom de la cobla, a recollir el premi, i no cal dir que us volem donar a tots les gràcies per la vostra dedicació al projecte REUS JOVE.

L'acte de lliurament dels Guardons de la Ciutat que es celebrarà el 20 de setembre de 2013, a les 20 hores al saló de plens de l'Ajuntament 

Aquí podeu trobar el tall d'àudio que l'actual alcalde de Reus va notificar-nos, totalment per sorpresa, en el concert de celebració dels 15 anys, que proposaria al ple municipal que en fóssim guardonats.



Fou una autèntica sorpresa per a tots nosaltres, i avui per recordar-ho, us hem preparat un recull amb fotografies de moments de la cobla des de 1997 fins al 2013.

Moltes gràcies a tots i us el mereixeu com el qui més, tant els que heu passat una sola temporada, com els que ja fa anys que hi som. 

MOLTES FELICITATS A TOTHOM I UNA FORTA ABRAÇADA!

Eduard Sendra Nogués
Representant i president Cobla Reus Jove



clica damunt de la primera imatge, i s'obrirà com a passi de diapositives, i podràs visualitzar millor les 29 pàgines d'aquest muntatge fotogràfic, resum d'aquests 16 anys d'història.
































Comentaris

Entrades populars