CONCERT DES DE CASA. UNA SELECCIÓ DE VÍDEOS DELS NOSTRES ÚLTIMS CONCERTS

BENVOLGUTS AMICS, AMIGUES, SEGUIDORS I TOTHOM EN GENERAL;
 
Aquest cap de setmana la nostra agenda resta buida, doncs no hem tingut la sort de poder concretar cap lloguer en algún o altre poble. Per tant, descansarem per agafar forces per aquest primers dies de setembre, que se'ns presenten força carregats a l'agenda de la Cobla Reus Jove.
 
Alguns ens podeu seguir en directe, i altres per diferents motius no ens podeu seguir a les nostres actuacions, però ens consta que ens seguiu per internet mitjançant el nostre blog, el canal de vídeos de YouTube i altres mitjans.
 
Avui us preparem una selecció de concert "enllaunat". És a dir, vídeos casolans, de les nostres últimes actuacions realitzades aquests darrers mesos, i que hem recopilat tot plegat en aquest muntatge que aquí us oferim.
 
Penseu que hi ha concerts que eren per nadal, i possiblement ara en ple estiu (amb la calor) pensareu que no encaixen gaire les músiques nadalenques, però en tot cas, el que es pretén és fer-vos passar una bona estona d'entreteniment amb la nostra música.
 
 
Concert al teatre Fortuny de Reus, 21 de novembre de 2012 amb la cobla Reus Jove i l'orquestra Haendel de Vilaseca
en aquest vídeo, podràs trobar enregistrat (gentilesa del francesc gibert) tot el concert del concert inaugural del 1r festival de tardor de Reus, i que va comptar amb obres de grans compositors com Haendel, Toldrà, Wagner, Oltra, Viladesau, Gonzalez, Damaré i  Serra Corominas. El programa fou de gran qualitat i val la pena malgrat la seva durada és d'una hora i escaig.
 


 

 
Concert al pavelló esportiu de Vandellòs, 22 de desembre de 2012 amb la cobla Reus Jove i la orquestra Haendel de Vilaseca
 
Sardana EL BAC DE LES GINESTERES del mestre Eduard Toldrà interpretada per la cobla Reus Jove.


BLANC NADAL del compositor Irving Berlin, instrumentada per a cobla per en Francesc Cassú i Jordi. Interpretada per la cobla Reus Jove, amb les percussions de Fani Fortet, Dani Guisado i Marc Vall. Director convidat: Rafael Fabregat



PUIGSOLIU (Petit poema simfònic) per a cobla, orquestra de corda i percussió. COBLA REUS JOVE I ORQUESTRA HAENDEL DEL VILASECA. Director convidat: Rafael Fabregat



SANTA NIT (Nadala tradicional) de Franz Gruber. Instrumentada per a cobla, orquestra de corda i percussió per Eduard Sendra. Estrenada al concert del 22 de desembre de 2013 a Vandellòs.
Interpreten conjuntament la COBLA REUS JOVE I ORQUESTRA HAENDEL DE VILASECA sota la direcció d'Eduard Sendra.




 
 
Concert de celebració dels 15 anys de la cobla Reus Jove al teatre Bartrina de Reus el 2 de febrer de 2013
 
 ... DE MONTSERRAT ESTEL, sardana del mestre Félix Martínez i Comín. Interpretada per la cobla Reus Jove sota la direcció del mestre Francesc Gregori i Pons.



SEMPRE ENDAVANT de Rafel Ferrer. Interpretada per la cobla Reus Jove sota la direcció del mestre Francesc Gregori i Pons.
 

 
UNA HISTÒRIA SENSE PARAULES música per a piano original de la compositora Anna Abad i Gils. Arranjaments per a cobla i piano d'Anna Abad i Eduard Sendra. Dedicada a la cobla Reus Jove pel seu 15è aniversari. Estrenada al teatre Bartrina de Reus el dia 2 de febrer de 2013. Director: Francesc Gregori i Pons. Solista de piano: Anna Abad


 
 

Concert al Bràvium Teatre de Reus el 3 de març de 2013

Estrena de la sardana A LA MARE del compositor Alfred Abad i Gascón.  




Concert a Tiana, a la Sala Albéniz el dia 8 de març de 2013
 
DE TRES BARRES A QUATRE (sardana) de la compositora d'origen vietnamita DIEM HUONG TRAN TRUONG. Interpreta: COBLA REUS JOVE sota la direcció d'en Francesc Gregori al Concert dia internacional de la dona treballadora celebrat a la Sala Albéniz de Tiana el dia 8 de març 2013.
 




Concert gala final de la Sardana de l'Any, celebrat al Teatre Tarragona el dia 11 de maig de 2013

Interpretació de la sardana TERRES DE POTASSA del mestre JOAN PELFORT I RIBERA, interpretada per la cobla Reus Jove a la gala final de la sardana de l'any 2012



Sardana OR PER SABADELL del mestre JOAN JORDI BEUMALA I SAMPONS, interpretada per la cobla Reus Jove a la gala final de la sardana de l'any 2012



Un tastet de l'espectacle "La Jota+Bella" que fusiona la cobla Reus Jove, l'Esbart Reus Dansa i el grup de les terres de l'Ebre, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

 (Fotos dels assaigs prèvis, de les proves de so, i del concert a Tarragona, el passat 11 de maig)




 
ESPEREM QUE HAGIS GAUDIT D'UN BON CONCERT!

COBLA REUS JOVE 
 
 
 
 
 

Comentaris

Entrades populars