AGENDA SETEMBRE 2013

Amics i seguidors,


tot seguit trobareu l'agenda d'actuacions prevista pel proper mes de setembre. Esperem trobar-vos en alguna de les nostres actuacions.

 

Divendres 6 de setembre. MONTBLANC. Festa Major. A les 22 hores. Concert de cobla i coral. Església de Sant Miquel.
 
Dissabte 7 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festa Major. a les 22 h. Salve Regina, A continuació 22:30 h. solemne processó. Castell de focs.
 
Dissabte 7 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festa Major. 23:45 a l'hort del Dasca. Ballada de sardanes
 
Diumenge 8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festa Major. A les 12 h. Missa de Festa Major, amb acompanyament instrumental a càrrec de la cobla reus jove.
 
Diumenge 8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. a les 18:30 hores, processó i salve regina amb  amb acompanyament musical de la cobla reus jove.

Dilluns 9 de setembre. MONTBLANC. A les 21 hores. Plaça Major. Ballada de sardanes en motiu de la festa major.  

Dimecres 11 de setembre. LA POBLA DE MONTORNÈS. Plaça de la Bassa.
A les 10:30 hores. ballada de sardanes i Els Segadors.


Dimecres 11 de setembre. HOSPITALET DE L’INFANT. Audició de sardanes. 13:00 h. Plaça de Catalunya.

 
Diumenge 15 de setembre. CREIXELL. Plaça Major. Ballada de sardanes de festa major. A les 18 hores.
 
Divendres 20 de setembre. REUS. Ajuntament de Reus, plaça del Mercadal. A les 20h. Lliurament a la cobla REUS JOVE de la MENCIÓ HONORÍFICA MUNICIPAL per la seva trajectòria musical. Petit concert de la cobla Reus Jove.
(la cobla oferirà alguns petits apunts musicals durant l'acte al saló del plens de l'Ajuntament).
 
Dissabte 21 de setembre. CALELLA. Passeig de Manuel Puigvert. A les 20:30 hores.(en el marc de la Fira de Calella i l'Alt Maresme).
Estrena de l'espectacle complet "LA JOTA + BELLA" amb el grup tortosí QUICO EL CÈLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES conjuntament amb la COBLA REUS JOVE i les coreografies de l'esbart REUS DANSA.
Arranjaments i direcció musical d'en JESÚS VENTURA I BARNET.
Coreògraf: Ricard Roig.


  
Diumenge 22 de setembre. REUS. Aplec Baix Camp. Mati i Tarda: a les 10:30 i les 17 h. Cobles Jovenívola de Sabadell i Reus Jove
 
Dilluns 23 de setembre. TARRAGONA. Ballada Festa Major de santa Tecla. 20:30 h. Rambla nova (davant monument a la Sardana)

Dimarts 24 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. Tarda. Actuació de la cobla Reus Jove acompanyant l'Àliga de Reus. Plaça Mercadal i casc antic de Reus.
 
Dimecres 25 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. Matí, a les 11 hores. Baixada del seguici festiu des de la plaça pastoreta fins al Santuari.
A la tarda, a les 17 hores, balls i danses del bestiari i els elements del seguici festiu. Plaça davant del Santuari.

A les 19:30 hores, a l'interior de l'església de Misericòrdia. Actuació de la cobla Reus Jove que oferirà des de l'altar, i com a ofrena a la Verge de Misericòrdia,  l'interpretació del solemne ball curt de l'Àliga de Reus i la cançó i mantuana del segle XVIII.
 

Dissabte 28 de setembre. VANDELLÒS. A les 13 h. petit concert i ballada de sardanes. plaça doctors Gil Vernet.
 
Diumenge 29 de setembre. SANT SADURNÍ D'ANOIA. Plaça Doctor Salvans (davant l'església) a les 18 hores. Concert de sardanes i música per a cobla.

HI ESTEU TOTS CONVIDATS!

Comentaris

Entrades populars