últim cap de setmana de maig

Aquest últim cap de setmana de maig ningú ens ha contractat, i hem deixat pel camí algun aplec dels que feia molts anys que hi participàvem.
 
Donades les circumstàncies, aprofitarem el dissabte 25 de maig per realitzar un petit enregistrament de músiques per a cobla (no sardanes) que ha de sortir properament al mercat.

una imatge, de micros, cablejats, faristols, etc... just abans de
començar a enregistrar a l'auditori Josep Carreras.


El diumenge 26, aprofitarem la jornada per descansar i agafar forces per un mes de juny molt carregat d'actuacions.
 
De tota manera, si voleu contractar-nos, no dubteu en contacar amb nosaltres, bé sigui per telèfon al 639 39 44 19 o bé per correu electrònic a reusjove@gmail.com
 
Estem segurs que us podem oferir el bo i millor del nostre repertori, amb ballades i aplecs de sardanes, concerts de sardanes i música per a cobla, processons, cercaviles, acompanyaments d'esbart, acompanyaments d'elements del seguici festiu, acompanyament musical d'oficis i misses, balls vuicentistes i qualsevol dels nostres espectacles en cartera: COBLA&SWING, LA JOTA+BELLA o CLÀSSICS DEL JAZZ.
 
Us esperem retrobar al mes de juny en les nostres actuacions, amb forta presència d'aplecs sardanistes i el plat fort, amb la festa major de Sant Pere de Reus.
 
 

Comentaris

Entrades populars