PREMIS ENGANXEN 2013


Avui, 18 d'abril hem assistit a la gala de lliurament dels premis Enganxen 2013, que s'ha celebrat al Bravium Teatre de la ciutat de Reus.
Uns premis que proposen buscar al Món de Reus als que més enganxen a la nostra ciutat.
Són els guardons per reconèixer a personalitats que fan, des d’àmbits molt diversos, que el nostre paisatge humà sigui molt més agraït. Des de les persones més públiques i notòries fins a les més anònimes i entregades.
En base a totes les candidatures un jurat de reconeguda vàlua ciutadana s’encarregarà de valorar-les i determinar la relació de guardonats. Pels voltants de Sant Jordi es lliuren els premis ENGANXEN del Món de Reus.
 
Amb molta sorpresa, els dos músics de la cobla que som residents a Reus, hem vist com anava avançant la gala, i tots els guardonats eren persones conegudes de la premsa, les entitats, les empreses, els emprenedors, els comunicadors, i ja arribats a més enllà de l'equador, hem rebut la noticia que hem estat guardonats per aquest premi.
 
Només volem donar, públicament, les gràcies a totes les persones que ho han fet possible, i especialment, al seu impulsor, en Josep Baiges, per la seva tenacitat i pel seu bon fer, amb els articles que ens regala setmanalment. http://elmondereus.wordpress.com/
 

FOTOGRAFIA DE FAMÍLIA, AMB ELS GUARDONATS
(Foto: Bartolomé Pluma - Font: el blog del Món de Reus)

Comentaris

Entrades populars