REUS. 5 DE GENER DE 2013


Novament, iniciem l'any nou després de les festes nadalenques, l'aturada una mica més forta de lo habitual, amb un calendari desèrtic, i amb els turrons, les neules i el cava encara tombant per l'organisme.

La primera actuació de l'any 2013, serà a Reus, la nostra ciutat, i com ja ve sent habitual, amb l'acompanyament del rei negre a la cavalcada de Reis. La cavalcada de ses majestats els Reis d'Orient començarà amb l'arribada dels reis amb helicòpter a dos quarts de cinc de la tarda al Parc de Sant Jordi. Allà seran rebuts per l’alcalde de Reusi el regidor de Cultura i Joventut, i tots els nens i nenes i pares i mares que els vulguin rebre. Tot seguit, els Reis es desplaçaran fins l’hospital Sant Joan on aniran a visitar els nens que estiguin ingressats i també a tots els avis del sòciosanitari. Els avis de la residència de l’ICASS al Passeig Mata, també rebran la seva visita.

La cavalcada comença a les 7 de la tarda des del carrer Ample i arribaran fins l’Ajuntament per poder recollir les claus màgiques de la ciutat. El recorregut que començarà a partir de les 19.00h, des de la cantonada del Passeig Mata amb el carrer Ample i faran el recorregut següent: Carrer Ample, avinguda Prat dela Riba, avinguda president Companys, carrer Sant Joan, el Tomb de ravals, carrer Salvador Espriu, carrer de l’Amargura i en arribar a la plaça del Pintor Fortuny, només els reis damunt les bigues romanes i el seu seguici baixaran pel Carrer Llovera fins a la plaça del Mercadal. Un cop a l’Ajuntament, sortiran al balcó per saludar als nens i nenes de la ciutat i agafar forces per la llarga nit que els espera. L’alcalde i el regidor de Cultura i Joventut són els encarregats de lliurar les claus de la ciutat als Reis. La cobla reus jove serà l'encarregada d'acompanyar a ses majestats fins a la porta de l'Ajuntament de Reus.

A TOTS I TOTES, QUE TINGUEU UNA BONA DIADA DE REIS, I SI US HEU PORTAT BÉ, QUE REBEU FORÇA OBSEQUIS I REGALS!

Comentaris

Entrades populars