DIUMENGE 21 D'OCTUBRE. APLEC A L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

El proper diumenge 21 d’octubre participarem per primera vegada a l’aplec de l’Hospitalet de Llobregat, on coincidirem amb els companys de les cobles Flama de Farners i Maricel de Sitges.
Al matí només hi ha la Flama, i a la tarda, a partir de les 4; serà amb format de 3 ballades correlatives i amb dues sardanes de conjunt.
La cobla Reus Jove serà la que tancarà l’aplec amb la tradicional, gairebé és com un himne per als sardanistes de l’Hospitalet, es tracta de la sardana Ma terra plana del compositor local Jaume Ventura Tort.
Durant l’aplec es retrà homenatge al recentment desaparegut Antoni Albors, també autor de sardanes que era resident a l’Hospitalet.
La Reus Jove oferirà un programa diferent, amb algunes sardanes que ens han demanat expressament que interpretem per a l’aplec, dedicades a persones, amics o sardanistes.
Una bona oportunitat per ballar un bon grapat de sardanes.
Us n’adjuntem el programa sencer tot seguit:
 Una de les sardanes que interpretarem, és la que ens va dedicar pels 10 anys el bon amic i gran compositor Marc Timón, que es titula PLEASE DON’T STOP THE MUSIC. Ara la podeu sentir en versió del dia de l’estrena.
 
HI ESTEU TOTS CONVIDATS. NO HI FALTEU!

Comentaris

Entrades populars