AGENDA JUNY 2012

Benvolguts amics i amigues,

Us fem coneixedors de l'agenda d'activitats previstes per al proper mes de juny, on participarà la cobla Reus Jove:
 Recull de fotos de l'aplec de Santa Coloma de Farners (22 d'abril) durant la jornada

Dissabte 2 de juny. VANDELLÒS. Aplec. 2 Ballades. tarda 18:30 hores a la plaça dels Doctors Gil Vernet (al mig del poble) i nit, a les 22:30 h. al pavelló esportiu de Vandellòs.

Diumenge 3 de juny. BRÀFIM. APLEC. Ballades matí i tarda. 12 i 17 h. Ermita de Loreto

  Recull de fotos de l'aplec de Polinyà (20 de maig) moments de l'aplec, les altres cobles participants i amb amics i músics
Diumenge 10 de juny. ALTAFULLA. Aplec de sardanes. Al parc del comunidor. Matí a les 12h. tarda a les 16 hores. cobla Reus Jove, a la tarda també hi haurà la cobla la Principal de Tarragona.
Diumenge 10 de juny. REUS. Processó de corpus. A les 19:30 hores Solemne Ball Curt de l'Àliga. Tot seguit, pels carrers del casc antic, acompanyament musical amb instruments de cobla de l'Àliga de Reus durant la processó de Corpus.
Dissabte 16 de juny. LES BORGES DEL CAMP. Aplec. 19 i 23h. Ermita Mare de Déu de la Riera. Sopar de germanor. Tarda i nit 2 ballades i balls vuitcentistes després de sopar.

Recull de fotos realitzades pel bon amic Gerard Pouget, de la ballada
a la plaça Major de Montblanc el passat 12 de maig

Diumenge 24 de juny. REUS. Ballada - concurs de sardanes. Plaça de la Llibertat. tarda (horari encara per designar)

Dimecres 27 de juny. REUS. Ballada de sardanes. Plaça Prim. 18.30 h.
Dijous 28 de juny. REUS. Festa Major. Tot el dia. Pels carrers i places. Acompanyament de l’Àliga de Reus. Amb música i instruments de cobla. Balls populars, les seves pròpies danses i altres de caire festiu. Interpretació del solemne ball curt de l’Àliga.

Alguns moments de la Festa Major de Sant Pere de Reus. Fotos realitzades pel Josep Sendra
Divendres 29 de juny. REUS. Festa Major de SANT PERE.  (la sessió del matí queda anulada per les retallades de pressupost). A la tarda, processó de St. Pere. Al acabar i com a fi de festa, ballada dels elements festius a la plaça del Mercadal.
Dissabte 30 de juny. LA VILELLA ALTA. Aplec. Tarda i nit. (19h. i 23h.) Celebració del 25è aplec de la sardana, amb 2 estrenes de sardanes i una estrena de la jota de la Vilella instrumentada per a cobla.
A part de sardanes hi haurà exhibició de colles, interpretació de jotes, sopar de germanor, visita a Escaladei, visita a un celler de vi i altres actes durant tot el dia.

US CONVIDEM A SER AL MÀXIM NOMBRE D'ACTES ON PARTICIPAREM.

COBLA REUS JOVE

Comentaris

Entrades populars