AGENDA MAIG

Benvolguts amics i amigues,
Us fem arribar tot seguit, l'agenda d'activitats previstes per aquest proper mes de maig, protagonistes destacats els aplecs de sardanes. Esperem que ens hi vulgueu acompanyar

Diumenge 13 de maig de 2012. CALDES DE MALAVELLA. Parc de la sardana. 63è aplec de sardanes. Ciutat de Girona, Bisbal Jove, Reus Jove (tot el dia) i cobla Premià (només a la tarda)10:30 hores i 16 hores.

Dissabte 19 de maig. ESPARREGUERA. Plaça del Centre. aplec de sardanes. A les 18 h. Reus Jove (tarda), a la nit Vila d'Olesa i Contemporània .
 aplec de Polinyà. any 2010


Diumenge 20 de maig. POLINYÀ. parc de la creueta. Matí i tarda 10.30 i 16 h. Aplec de sardanes amb les cobles Jovenívola de Sabadell, Mil·lenària i Reus Jove.

Dissabte 26 de maig. SANT PERE DE RIBES-ROQUETES. Plaça Llobregat. A les 18:30 h.ballada de sardanes.

Diumenge 27 de maig. MÓRA D’EBRE. Ermita de Sant Jeroni. (En cas de mal temps: Local municipal La Llanterna) 39è Aplec de la Ribera d'Ebre. Paella gegant a preus populars. Matí i tarda. 11 i 17 h. amb les cobles Reus Jove i Jovenívola d'Agramunt
L'ermita de Sant Jeroni, amb la cobla, els característics i centenaris xiprers i els dansaires que hi participen durant la jornada. 

US HI ESPEREM !!!

Comentaris

Entrades populars