CONCERT CLÀSSICS DEL JAZZ A LES BORGES DEL CAMP. DIJOUS 8 DE SETEMBRE

La cobla Reus Jove te el goig de presentar-vos el seu nou espectacle CLÀSSICS DEL JAZZ, que fusiona una cobla i un quartet de jazz.

Serà el proper DIJOUS 8 DE SETEMBRE A LES BORGES DEL CAMP. A L'HORT DE'N DASCA. A partir de les 20 hores, amb entrada gratuïta.

El concert farà un repàs des de diferents òptiques al món del jazz, el blues, el swing, l'havanera, la salsa i el bolero, amb una dosi d'energia fruit de la creativitat dels músics convidats, tots ells professionals del món del jazz, i la força del conjunt autòcton del nostre país, la cobla, que es convertirà en una big-band a la catalana, on conviuran tibles, tenores i flabiol amb la secció rítmica i la secció de metalls.

COBLA REUS JOVE
FRANCESC GREGORI, DIRECTOR i SAXO

PAU TEROL, PIANO
JOAN TEROL, BATERIA
XAVI DE LA SALUD, TROMPETA i PERCUSSIONS

Obres de COLE PORTER, DIMITRI XOSTAKÓVITX, ESTEVE MOLERO, GLENN MILLER, ALVARO CARRILLO, DOLORES VIKY SILVERS, DUKE ELLINGTON, GEORGE SHERRING, MARIA GREVER,  PITU CHAMORRO

Per tal de preparar aquesta producció es comptarà amb la presència dels músics de la cobla Reus Jove, i també participaran a la producció el nostre director titular, en Francesc Gregori,que a part de dirigir també participarà activament com a solista de saxo.

En aquesta ocasió es comptarà amb tres bons amics, alhora que músics de contrastada solvència musical dins del món del jazz, amb el Xavi de la Salud com a trompeta jazz i percussions llatines (congues, cajón flamenc, etc.), el Pau Terol com a pianista, i amb en Joan Terol com a bateria de jazz.

Aquest projecte CLÀSSICS DEL JAZZ, serà és una fusió entre el conjunt autòcton del país, la cobla i els instruments més habituals del jazz. Els temes que s'interpretaran són estandards i clàssics del jazz, del blues, del swing, i també dos boleros, que permeten en tots i cadascun d'ells, realitzar rodes de solo,improvisant amb el piano, amb la trompeta jazz, amb la bateria, amb el contrabaix, el trombó de vares, etc... i amb el timbre tan característic dels instruments tradicionals catalans.
 HI ESTEU TOTS CONVIDATS!

Un petit tastet del que es podrà escoltar al concert, amb un bolero que fusiona a la perfecció una cobla catalana amb un trio de jazz, i barreja diferents ritmes llatins. Es poden apreciar diversos instrumentistes de la cobla i del trio exercitant solos improvisats i la reexposició del tema al final de l'obra. L'enregistrament és de poca qualitat i està realitzat en directe en un dels assaigs de preparació del concert. Només té finalitat de difusió.

Comentaris

Entrades populars