AGENDA JUNY 2011

AGENDA MES DE JUNY 2011

Dissabte 4 de juny. VANDELLÒS. Aplec. 2 Ballades. tarda i nit (19 i 22 hores). Centre Assistencial - Casal de la gent gran.
Diumenge 5 de juny. BRÀFIM. APLEC. Ballades matí i tarda. 12 i 17 h. Ermita de Loreto
Diumenge  12 de juny. ALTAFULLA. Aplec de sardanes. Al parc del comunidor. Matí  a les 11 h. i tarda a les 16h. Cobla Reus Jove tot el dia, a la tarda també hi haurà la Cossetània.
Dissabte 18 de juny. LES BORGES DEL CAMP. Aplec. 19 i 23h. Ermita Mare de Déu de la Riera. Tarda i nit  2 ballades i fi de festa amb balls vuitcentistes
auditori Josep Carreras vist des de l'escenari
Diumenge  19 de juny. VILA-SECA. Auditori Josep Carreras. Concert de cor i cobla. a la tarda. Cobla Reus Jove i corals Nova Unió de Vila-seca i Augusta de Tarragona. Direcció David Molina Font
Diumenge 26 de juny. REUS. Processó de corpus. 17:30 hores
Dilluns 27 de juny. REUS. Ballada de sardanes. Plaça Prim. 18.30 h.
Dimarts 28 de juny. REUS. Festa Major. Tot el dia. Pels carrers i places. Acompanyament de l’Àliga de Reus. Amb música i instruments de cobla. Balls populars, les seves pròpies danses i altres de caire festiu. Interpretació del solemne ball curt de l’Àliga.
Dimecres 29 de juny. REUS. Festa Major de SANT PERE.  Tot el dia. Pels carrers i places. Acompanyament musical de l’Àliga de Reus amb la cobla en formació de cercavila. Balls populars, les seves pròpies danses i altres de caire festiu. A la plaça Mercadal, a partir de les 11 del matí, interpretació del solemne ball llarg de l’Àliga (única vegada a l’any). A la tarda, processó de St. Pere. Al acabar i com a fi de festa, ballada dels elements festius a la plaça del Mercadal.

Comentaris

Entrades populars