AGENDA DEL MES DE MAIG

Diumenge 1 de maig. MASPUJOLS. Aplec de sardanes. Matí cobla Reus Jove (ballada) a les 12 h. A la tarda, a les 17 hores. Aplec alternat entre les cobles Reus Jove i Pare Manyanet. Zona poliesportiva, pista coberta (al costat de la Riera de Maspujols).
Diumenge 8 de maig. CALDES DE MALAVELLA. Aplec de sardanes. 16h. Parc de la sardana. 4 cobles: Ciutat de Girona, Bisbal Jove, Reus Jove i Premià (només tarda).
Diumenge 15 de maig. POLINYÀ. Aplec de sardanes. Matí i tarda 10.30 i 16 h. cobles: Jovenívola de Sabadell, Mil·lenària (de Ceret) i Reus Jove. parc dels plataners.



Imatge de l'aplec del 2010 a Polinyà


Dissabte 21 de maig. ESPARREGUERA. Ballada de sardanes (aplec) a les 18 hores, cobla REUS JOVE. Lloc: Plaça del Centre. A la nit cobles vila d'olesa i contemporània.
Diumenge 22 de maig. MÓRA D’EBRE. Aplec. Ermita de Sant Jeroni. Matí i tarda. 11 i 17 h. cobles Reus Jove i Bellpuig cobla.
Diumenge 29 de maig. GIRONA. aplec de sardanes matí i tarda. cobles Ciutat de Girona, Flama de Farners i Reus Jove. Parc de la Devesa de Girona


Escolta la sardana JOVES TRIOMFANTS (Lluís Alcalà) dedicada a la cobla Reus Jove i enregistrada al CD "Un camí d'il·lusions"

Comentaris

Entrades populars