DEMÀ, 8 DE GENER. TOTS AL METROPOL.

Cartell anunciador del concert
A 24 HORES PEL GRAN CONCERT QUE OFERIRAN LES COBLES REUS JOVE I SANT JORDI-CIUTAT DE BARCELONA.
Avui divendres 7 de gener al vespre la cobla Reus Jove farà el primer assaig de la producció de la mà del director convidat Tomàs Grau. Dissabte al matí serà el torn de la cobla Sant Jordi i el mateix mestre. Per finalitzar-ho a la tarda amb l'assaig conjunt d'ambudes formacions musicals, el percussionista Xavi de la Salud tots sota la batuta d'en Tomàs Grau, com a director convidat de les cobles actuants.

Tomàs Grau, director convidat

El gran concert començarà a les 20:30 hores al teatre Metropol de Tarragona. Es poden adquirir les entrades a les mateixes taquilles del teatre al preu de 5 euros. En aquest acte es combinaran una primera part dedicada a les sardanes i una segona protagonitzada per a adaptacions per a cobla d'obres d'autors nord-americans de la primera meitat del segle XX

Aquí us n'oferim una primera mostra amb vídeos de sardanes dels mateixos compositors (no estan programades en aquest concert) que estan programats al concert de dissabte.
Els autors de la primera part són Timón, Ortí, Gasulla, Abad, Sendra i Picamal. Les cobles intèrprets són les mateixes que actuaran dissabte al Metropol

PLEASE DON'T STOP THE MUSIC d'en Marc Timón


SARDANES A LA DAMUNT d'Enric Ortí



SENZILL HOMENATGE d'Alfred Abad



VIDES PARAL·LELES d'Eduard Sendra



La segona part comptarà amb algunes obres no escrites originalment per a cobla. Escolta'n tot seguit les seves versions interpretades per d'altres formacions musicals.

LE MERLE BLANC de Eugene Damaré (banda i flautí piccolo)



EL CARNAVAL DE VENÈCIA de Herbert L. Clarke (Piano i trompeta)



EL RELLOTGE SINCOPAT de Leroy Anderson (orquestra de corda i percussió)



MOONLIGHT SERENADE de Glenn Miller (big-band americana)




LES VERSIONS PER A COBLA EL DISSABTE AL METROPOL!!!
NO TE'L POTS PERDRE!

Comentaris

Entrades populars