EXTRAORDINARI CONCERT DE NADAL. 18 DE DESEMBRE A LES 21 HORES

El proper dissabte 18 de desembre a les 9 de la nit, us convidem extraordinari Concert de Nadal que organitzem, com ve sent habitual, al Teatre Bartrina de la ciutat de Reus.
Com ja sabeu, en aquest concert és on la cobla preparat el bo i millor del seu repertori amb sardanes i altres músiques. Aquest any tindrà un especial protagonisme al llenguatge contemporani, el jazz, la música moderna, el swing i la música lleugera americana. amb un petit tast a la improvisació musical amb solos no escrits.

Durant el concert també comptarem amb la col·laboració d'en Xavi de la Salud, que interpretarà moltes de les obres amb la bateria i altres instruments de percussió com el triangle, el cajon flamenc, la caixa xina, el toms, etc.

El programa de la vetllada serà el següent:

1a part:

1) SOTA ELS PINS DEL PUJOLET (sardana) – JOAQUIM SERRA I COROMINAS
2) ROSES DE TARDOR (sardana) – FÈLIX MARTÍNEZ I COMÍN
3) EL GRUMET (vals) – JOSEP SERRA I BONAL Vals per a lluïment de dos fiscorns. Fiscorns solistes: Aureli Andrés i Carles Segura

4) LA VIRGEN DE LA MACARENA (pasdoble) – Tema popular anònim. Arranjament per a cobla d’Eduard Sendra. Trompeta solista: Jordi Gil
5) LA MERLE BLANCA (polca) – EUGENE DAMARÉ Arranjament per a flabiol solista, cobla i percussió de Jordi León. Flabiol solista: Aleix Vaqué
NOTA: Els enregistraments que pots escoltar aquí, són en directe, gravats al concert que la cobla Reus Jove va oferir el passat 30 de juliol de 2010 a Mollerussa. Són gentilesa del bon amic Ramon Martí Queraltó de Vallfogona de Riucorb (escoltaràs EL GRUMET, MOONLIGHT SERENADE i CUANDO VUELVA A TU LADO)

2a part:
1) DES DEL PRIMER DIA (sardana) – MARC TIMÓN I BARCELÓ
2) MOONLIGHT SERENADE (cançó popular americana) – GLENN MILLER. Arranjament per a cobla d’Eduard Sendra.

3) CUANDO VUELVA A TU LADO (bolero mexicà) – MARÍA GREVER Arranjament per a cobla de Bernat Castillejo.

4) FANTASIES DEL GES – PITU CHAMORRO (suite en 3 temps sobre llegendes torellonenques)

I - Pescallunes (tango)
II - La bruixa del Gorg del Saule (vals)
III - La serp dels Comuns (swing)

DIRECCIÓ MUSICAL: FRANCESC GREGORI I PONS

PERCUSSIÓ:
XAVI DE LA SALUD

COBLA REUS JOVE
Flabiol i tamborí: ALEIX VAQUÉ

Tibles: NATÀLIA SEGURA i GUILLEM TOMÀS

Tenores: NÚRIA FONT i NÚRIA PUJALS

Trompetes: JORDI GIL i SUSANA MARCO

Trombó: XAVIER IDIARTE

Fiscorns: CARLES SEGURA i AURELI ANDRÉS

Contrabaix: EDUARD SENDRA

COM SEMPRE, L'ENTRADA ÉS LLIURE I GRATUÏTA.

Bé, amb tots aquests ingredients, ja veieu que teniu una magnífica ocasió per venir a Reus pels volts de Nadal. Fer un tomb pel casc antic, visitar els edificis i monuments modernistes, fer un bon àpat en alguns dels restaurants del centre, aprofitar la tarda per fer unes compres per l'àmplia i extensa oferta comercial de la ciutat i finalment asseure's còmodament a les butaques del teatre i gaudir d'un concert extraordinàri. No cal dir que esperem comptar amb la vostra presència, i als amics sardanistes d'arreu del país us animem a fer una escapada, per tal de gaudir d'aquest esdeveniment que organitzem els propis membres de la cobla Reus Jove.

ENS AGRADARIA MOLT PODER COMPTAR AMB LA VOSTRA PRESÈNCIA.

Aprofitem per a desitjar-vos unes bones festes nadalenques

COBLA REUS JOVE



Imatge panoràmica del teatre Bartrina de Reus

Comentaris

Entrades populars