CAP DE SETMANA I PONT

Aquest cap de setmana, i el pont del Pilar, no ens busqueu per enlloc, perquè no ens trobareu. Ningú ha precisat contractar la nostra cobla i per tant, després de 7 mesos consecutius, on cada setmana hem actuat, arriba el primer cap de setmana sencer, i l'afegitó del qui tenen la sort de fer pont! sense realitzar cap actuació, assaig, ni res...
Per tant, (potser també ens el mereixiem), passarem una setmana diferent, i potser aprofitarem per recuperar una mica de forces per encarar aquest final d'any amb una mica de tranquilitat, però amb activitats pràcticament cada setmana.
Per suplir la nostra música en directe, us hem preparat una bonica selecció de música "enllaunada" oferta per la reus jove, en els últims 3 anys, i que àmpliament podeu consultar al canal reusjove del youtube.
Aquí us fem la nostra selecció de sardanes perquè feu la ballada setmanal.

PROGRAMA DE LA BALLADA:
1) ROSES DEL BRULL - JOAQUIM SERRA I COROMINAS (Desembre del 2006, teatre Bartrina de Reus)


2) LLAC ENCANTAT - MANEL SADERRA I PUIGFERRER (desembre 2007, concert 10è aniversari cobla)


3) VIDES PARAL·LELES - EDUARD SENDRA NOGUÉS (gener 2010, concert presentació CD "Un camí d'il·lusions" al teatre Bartrina de Reus)


4) 50 ANYS DE PASSIÓ - RENÉ PICAMAL I COMA (final de la sardana de l'any '07, Teatre Fortuny, maig 2008)


5) LLEVANTINA - VICENÇ BOU I GELI (en commemoració del 125 anys del seu naixement, concert al Bravium Teatre, març de 2007)


6) AVI BOTET - ENRIC ORTÍ I MARTIN (finalista de la sardana de l'any, dedicada a un gran reporter sardanista, enregistrada en directe a l'aplec de Riba-Roja d'Ebre) - de 7 tirades


7) TARRAGONA 2016 - ALFRED ABAD I GASCÓN (Auditori de Caixa Tarragona, desembre de 2009)


8) CAPITAL DEL CAVA - JOAN LÀZARO I COSTA (Aplec internacional de la Sardana a Cracòvia, Polònia. Agost de 2010) de 5 tirades - exhibició de colles amb punts lliures


9) RE(10)US JOVE - CARLES SANTIAGO I ROIG (Reus, gener de 2010. Dedicada a la cobla Reus Jove pels seus 10 primers anys)

Vídeos oferts per: COBLA REUS JOVE. Imatges d'en Josep Sendra (1, 2, 5, 9); COBLA REUS JOVE. Imatges productora del certamen La Sardana de l'any (4); MÉS SARDANES. Imatges i muntatge de Ramon Rafart (3); TELEVISIÓ DE RIBA-ROJA D'EBRE. Imatges i muntatge (6); ALFRED ABAD. Imatges i muntatge (8); FRANCESC GIBERT. Imatges i muntatge (7) . MOLTES GRÀCIES A TOTS.

Us esperem el proper 16 i 17 d'octubre novament en les nostres ballades a Vandellòs i Sant Andreu de la Barca.

COBLA REUS JOVE

Comentaris

Entrades populars