FESTES DE MISERICÒRDIA. 24 i 25 DE SETEMBRE

La cobla Reus Jove, un any més, actuarà en formació de cercavila acompanyant als nostres amics de l'Àliga de Reus.
Enguany tornarem a participarem amb els elements festius a la cercavila del Masclet. Les marxes, pas-dobles i música festiva seran a l'ordre del dia i de ben segur que faran xal·lar a petits i grans.


Els actes on participarem seran:

- Divendres 24 de setembre a partir de les 19 hores, pels carrers del centre de Reus. a partir de les 20:30 h. començarà la cercavila del masclet.

- Dissabte 25 de setembre, festa de la mare de déu de Misericòrdia, baixada dels grups festius des de la plaça pastoreta fins al santuari.

al matí a partir de les 11 hores, baixada pel Passeig de Misericòrdia acompanyant l'Àliga de Reus. Al arribar al davant del santuari ballada conjunta de tots els elements del seguici. A la tarda, a les 17 hores, balls populars dels diferents elements del seguici. Com sempre, tot acompanyant musicalment l’Àliga de Reus.

A les 19.45 hores. Ball de l’Àliga a l’interior del Santuari com a ofrena a la verge de Misericòrdia. L'acompanyament musical anirà a càrrec de la cobla REUS JOVE, i s'interpretarà la música antiga recuperada en el llibre vermell de Montserrat, i que únicament s'interpreta en aquest acte durant tot l'any. Acte seguit, el solemne ball curt de l'Aliga de Reus.

QUE TINGUEU BONA FESTA

MAJOR DE MISERICÒRDIA!!!

Clica el següent enllaç per veure el programa oficial d'actes http://www.festesreus.cat/media/pdf/misericordia2010.pdf

VÍDEOS CASOLANS DELS ACTES DE MISERICÒRDIA.
LA VIGÍLIA DE MISERICÒRDIA PELS CARRERS DEL CENTRE DE REUS
BAIXADA PEL PASSEIG DE MISERICÒRDIA AL MIGDIA. CERCAVILA FESTIVA.
ENTRADA AL SANTUARI. MÚSICA ANTIGA DE L'ÀLIGA DE REUS (Fragment)

SOLEMNE BALL CURT DE L'ÀLIGA DE REUS DAVANT LA VERGE DE MISERICÒRDIA
NO HI PODEU FALTAR!

Comentaris

Entrades populars