AGENDA SETEMBRE

Diumenge 5 de setembre. GARCIA. Aplec. tarda 16:45 h. aplec de sardanes. Recinte de les piscines. cobles Jovenívola d'Agramunt i Reus Jove.
Dimarts 7 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festa Major. Cap a les 22 h. interpretació de la Salve Regina, A continuació solemne processó. Castell de focs.
Dimecres 8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festa Major. A les 12 h. Missa de Festa Major, amb acompanyament instrumental a càrrec d’un “grupet de músics de corda i de fusta”. Al acabar la Missa, a PARTIR de les 13:20 del migdia ballada de sardanes a l'hort del Dasca. a la tarda, a les 18:30 h. Processó i Salve Regina.
Divendres 10 de setembre. REUS. Plaça Mercadal. Ballada de sardanes. 18:15 hores.
Dissabte 11 de setembre. EL CATLLAR. Audició sardanes a les 13 h. Torre d’en Guiu.
Dissabte 11 de setembre. HOSPITALET DE L’INFANT. Audició de sardanes. 18:00
Dissabte 11 de setembre. CAMBRILS. Audició de sardanes. 20:30 h. Parc Pescador
Diumenge 19 setembre. REUS. Aplec Baix Camp. Mati i Tarda: a les 10:30 i les 17 h. Cobles Jovenívola de Sabadell, Reus Jove i Reus.
Divendres 24 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. Tarda. Cercavila d’acompanyament de l’Àliga de Reus. A les 19 h.
Dissabte 25 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. Matí a partir de les 11 hores, baixada del seguici festiu des de la plaça Pastoreta, passant pel Passeig de Misericòrdia i arribant al Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia. Acompanyament musical de l’Àliga de Reus. Al arribar al davant del santuari ballada conjunta de tots els elements del seguici. A la tarda, a les 17:30 hores, balls populars i acompanyament de l’Àliga de Reus. A les 20.45 hores. Ball de l’Àliga de Reus i Ofrena a la verge.
Diumenge 26 de setembre. CONSTANTÍ. Aplec de sardanes. Pati de les escoles velles. a les 12 del matí i tarda a les 17h. Cobles REUS JOVE i SABADELL.

Comentaris

Entrades populars