RECULL DE FOTOGRAFIES DEL MES DE JULIOL

Aquest mes de juliol hem tingut moltíssimes actuacions. Fins un total de 21 "bolos" (com se sol dir en l'argot dels músics).

Alguns dies hem passat molta calor, altres hem fet molts quilòmetres, algun dia anavem curts de son, però en general ens ho hem passat molt bé. Hem fet el que ens agrada (fer música) i també hem tingut temps per fer coses ben rares i divertides.

hi reconeixeu a una cobla? foto o dibuix?

Tot seguit us adjuntem unes quantes fotografies que ens han fet arribar diversos sardanistes que han assistit a les nostres actuacions. També hi ha videos penjats al youtube de les nostres actuacions. A tots moltes gràcies per la vostra col·laboració. (Hi podeu trobar fotografies de l'Alfons Chavarre, de l'Alfred Abad, d'en Josep Sendra i algun fotomuntatge que ens hem atrevit a fer nosaltres mateixos)

us voleu fer un mosaic a casa amb la vostra cobla favorita? aquí teniu el model reusjove 2.0


uns quants músics de la cobla...

imatge d'un aplec d'estiu...???

També pots trobar vídeos enregistrats (per videoaficionats) amb moments de les nostres actuacions. pots escoltar Prada Ripoll d'en René Picamal i l'estrena de Colla Cingle Roig de l'Alfred Abad (el dia de l'estrena)



si tens fotos de les nostres actuacions i vols que les publiquem, ens les pots enviar per correu electrònic a reusjove@gmail.com
ESPEREM QUE T'AGRADI AQUESTA COL·LECCIÓ D'IMATGES DEL JULIOL

Comentaris

Entrades populars