AGENDA JULIOL

Dissabte 3 de juliol. ESPARREGUERA. Concurs de colles sardanistes. A les 22h. Plaça de la Sardana (Davant teatre de la Passió).
Diumenge 4 de juliol. AGRAMUNT. Ballada de sardanes. 20 hores. Plaça Mercadal
Divendres 9 de juliol. TARRAGONA. Rambla nova. Ballada cicle d’estiu. ATENCIÓ AMB L'HORARI: 20:30 h. (S'avança 30 minuts de l'horari habitual perquè hi ha la celebració del concurs de focs artificals de Tarragona a les 22h.)
Dissabte 10 de juliol. EL PLA DE SANTA MARIA. Aplec. Església de St. Ramon. 2 cobles: Ciutat de Terrassa i Reus Jove. Tarda i nit
Diumenge 11 de juliol. LA MUSSARA. Aplec de sardanes. Matí i tarda. Cobles Ciutat de Reus i Reus Jove. A les 11 h i 17h.
Divendres 16 de juliol. CAMBRILS. A les 18.30 h. processó de la mare de déu del Carme. Formació amb instruments de banda. A les 22 h. Audició de sardanes al parc del Pescador.
Dissabte 17 de juliol. L’HOSPITALET DE L’INFANT. Aplec a la vora de la mar. A les 23 h. cobla Reus Jove. Ballada de sardanes.
Diumenge 18 de juliol. ALFORJA. Aplec de sardanes. matí i tarda. A les 12 i 18 hores. Ermita de Sant Antoni.

Divendres 23 de juliol. REUS. Plaça Evarist Fàbregas. centre comercial El Pallol. Ballada de sardanes 19h. cicle d'estiu.
Divendres 23 de juliol. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes. 22.30 h. Parc Tívoli
Dissabte 24 de juliol. TORREDEMBARRA. Aplec de sardanes. Ballada de sardanes a les 19 h. plaça josep ibern (tocant a la platja i passeig marítim)
Dissabte 24 de juliol. CUBELLES. Passeig marítim (Davant la Creu Roja). Ballada de sardanes a les 22 hores.
Diumenge 25 de juliol. AGRAMUNT. Ballada de sardanes. 20 hores. Plaça Mercadal
Divendres 30 de juliol. MOLLERUSSA. Jardins de la casa Canal. Concert de música per a cobla i sardanes. A les 22 hores. Entrada lliure
Dissabte 31 de juliol. RIBA-ROJA D’EBRE. Aplec de sardanes. Plaça de l’església. Sessions de tarda i nit.


Aquesta obra es podrà escoltar al concert de Mollerussa del proper 30 de juliol

Comentaris

Entrades populars