INICI DE TEMPORADA

CRÒNICA DE LA JORNADA
(Diumenge 14 de març de 2010)
Avui hem iniciat una nova temporada, amb els fitxatges del 2010. Ho hem fet amb un dia força carregadet, amb ballada al matí a Vilafranca i a la tarda a Esparreguera. El temps ens ha acompanyat força, especialment al matí, i hem pogut gaudir d'una jornada agradable, on a més a més, hem pogut anar coneixent i conviure amb els nostres nous companys que s'han incorporat enguany i hem passat la primera diada tots plegats.


Aspecte que presentava la plaça Penedès entre sardana i sardana

Quatre músics "veterans"

La Susana avui debutava oficialment, malgrat el 20 de desembre passat ja va actuar amb nosaltres. Avui feia fred i com veieu la roba d'abric i els guants no poden faltar.


Quan hem acabat l'actuació de Vilafranca, hem marxat cap a Esparreguera, on he fet un bon dinar al restaurant El Raconet a escassos cinc minuts de la plaça de l'ajuntament d'Esparreguera, on actuavem a les sis de la tarda.

Aquí us hem preparat una petita selecció de fotografies d'aquesta diada, amb molt bon humor, bon dinar i un grup que amb poc temps segur que donarà moltes satisfaccions i nivell musical de qualitat.

La Susana apunt de menjar una fideuà

La Núria i la Natàlia


l'Aleix comentant la jugada

En Xavi, l'Aureli i l'Eduard
Un dels nous fitxatges, en Guillem
dos cracks, primer trompeta i primer fiscorn. (en jordi i en carles)
dos músics nous, la Susana i en Guillem
Bon profit!

Tots els músics al final del dinar. Hem d'anar a tocar ara? buf... la panxa plena...

La setmana vinent, una altre jornada doble, a l'aplec de La Nou de Gaià. El primer aplec de l'any

Comentaris

Entrades populars