NOVA TEMPORADA

Una vegada encetada la quaresma, és temps de canvis a les formacions musicals. les cobles orquestres tenen una mica menys d'activitat musical aquestes setmanes i tradicionalment s'aprofita per procedir al canvi de músics, quan pels motius que sigui, han de canviar de formació, de conjunt, per jubilació, per dedicació a d'altres tasques musicals o simplement per deixar de tocar una temporada o definitivament en cobla.
És el moment d'assajar dur, de treballar el nou repertori, d'escollir un nou tratge, una nova corbata o camisa, de preparar nous compromisos, nous reptes i preparar-se (i agafar forces) per enjegar la nova temporada amb la mateixa il·lusió.

En aquest cas, tenim la incorporació de tres nous companys que a partir d'ara formaran part de la nostra cobla. És tracta de tres persones amb diferents provinències, i en el nostre cas, amb el denominador comú de la joventut.

Per aquest motiu ja estem treballant des de fa 6 setmanes amb els assaigs, i a la propera actuació tots tres debutaran oficialment amb la cobla.

Es tracta de GUILLEM TOMÀS DURAN, SUSANA MARCO MONTERO i AURELI ANDRÉS FERRER.
Tots tres formaran part de la cobla Reus Jove des d'ara mateix, i s'incorporen com a intèrprets de tible, trompeta i fiscorn respectivament.

A tots tres els desitgem molta sort i que s'adaptin ràpidament al grup, i es puguin trobar com a casa.

Aureli Andrés Ferrer


Susana Marco Montero

Guillem Tomàs Duran

SIGUEU BENVINGUTS A LA COBLA REUS JOVE!!!

Comentaris

Entrades populars