AGENDA NOVEMBRE 2009

Dissabte 7 de novembre. TORREDEMBARRA. Audició de sardanes. Tarda a les 18 h. plaça de Mossèn Boronat. Diada del Soci de l'agrupació sardanista L'Antina de Torredembarra. Tot seguit, Sopar de germanor. Cap a les 22 h. Concert de música per a cobla i sardanes al Casal (carrer de la Capella 6 - Torredembarra)

Diumenge 8 de novembre. SALOU. Aplec. Matí 10.30 i Tarda 16.30. Parc Municipal. cobles Mediterrània, Reus Jove i Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

Diumenge 15 de novembre. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes a les 12 hores. Plaça Penedès.

Dissabte 21 de novembre. RIUDOMS. Festes del beat. Cercavila a les 11 h. acompanyament de les autoritats des de l'ajuntament fins a l'església. seguidament, solemne ofici. al finalitzar, ballada de sardanes a la plaça de l'església, cap a les 13 h.

Diumenge 22 de novembre. SANT JUST DESVERN. Ballada de sardanes. Parc de la Torreblanca. a les 10:30 cobla ciutat de cornellà, cap a les 12 hores dues sardanes de conjunt. a les 12:15 h. audició de la cobla Reus Jove.

Diumenge 22 de novembre. SANT ESTEVE SESROVIRES. Ballada de sardanes. 17 hores. casal de la gent gran.





El proper diumenge 22 de novembre la Reus Jove celebra els anys, en concret ja farem 12 anys! en aquest període de temps, hem fet moltes actuacions, molts quilometres, molta música però sobretot molts bons moments. Per a tots aquells músics que han format part de la cobla REUS JOVE. Aquesta és la sardana que el contrabaix de la cobla, l'Eduard Sendra, va voler dedicar a la cobla pel concert de celebració dels 10 anys. Escolta VIDES PARAL·LELES.

Comentaris

Entrades populars