Benvingut al blog de la cobla Reus Jove

ESPEREM QUE PASSIS UNA BONA ESTONA VISITANT EL NOSTRE BLOG.
AQUÍ PODRÀS TROBAR NOTÍCIES, MÚSICA, VÍDEOS, FOTOS, L'AGENDA, ELS PROGRAMES I EN GENERAL, L'ACTUALITAT DE LA COBLA REUS JOVE

dilluns, 21 de setembre de 2009

FESTA MAJOR DE MISERICÒRDIA. REUS 24 I 25 DE SETEMBRE.

La cobla Reus Jove, com sempre, actuarà en formació de cercavila acompanyant als nostres amics del CRAC, portadors de l'Àliga de Reus.
Enguany com a especial novetat, també participarem amb els elements festius a la cercavila del Masclet. Les marxes, pas-dobles i música festiva seran a l'ordre del dia i de ben segur que faran xal·lar a petits i grans.
Els actes on participarem seran:Dijous 24 de setembre a partir de les 19 hores, pels carrers del centre de Reus. a partir de les 20:30 h. començarà la cercavila del masclet. Divendres 25 de setembre, festa de la mare de déu de Misericòrdia, baixada dels grups festius des de la plaça pastoreta fins al santuari.


Destacar especialment l'acte d'ofrena a la verge de Misericòrdia que es celebrarà a l'interior del santuari on s'interpretarà la música antiga de l'Àliga (és la única vegada a l'any que es toca) i el solemne ball curt de l'Aliga.

QUE TINGUEU BONA FESTA MAJOR DE MISERICÒRDIA!!!

Clica el següent enllaç per veure el programa oficial d'actes http://www.festesreus.cat/media/pdf/misericordia09.pdf