XII APLEC DE SIUREBRE (GARCIA). DIUMENGE 6 DE SETEMBRE

El proper diumenge 6 de setembre es celebra la dotzena edició de l'aplec de Garcia que comptarà amb les cobles Jovenívola d'Agramunt i Reus Jove.
L'aplec es celebra al recinte de les piscines, i començarà a les 12 del migdia. Amb una ballada de sardanes protagonitzada per la cobla Jovenívola d'Agramunt, que interpretarà les següents sardanes:

JUNTES LES MANS - CONRAD SALÓ I RAMELL
ORDINO - NARCIS JUANOLA I REIXACH
ELS NOSTRES AMICS, ELS DE LES SARDANES - JERONI VELASCO I CORZO
REMORS DE PALAMÒS - RENÉ PICAMAL I COMA
SARDANA INCÒGNITA (Concurs) ????
APLEC DEL SIUREBRE - TOMÀS GIL I MEMBRADO
Cap a les 14 hores, hi ha un dinar de germanor amb coca amb recapte d'escalivada i de ceba, tomaca al caliu, llangonissa, botifarra d'arròs i de ceba a la brasa, pica pica amb embotit i d'altres, olives, pa, vi, llimonada i aigua, meló, coc ràpid amb fruits secs i cava. El preu és de 12 euros (podeu demanar informació i reserves trucant al 977 40 21 55 - 659 87 56 27)
L'aplec es reemprendrà a la tarda amb les cobles JOVENÍVOLA D'AGRAMUNT i REUS JOVE. També comptarà amb la participació de la colla Toc de Dansa de Tarragona a la que que li retrà un petit homenatge.


Una de les sardanes que es podrà escoltar durant l'aplec és MOLT MÉS LLUNY... d'Alfred Abad, dedicada a la colla Toc de Dansa. Aquesta és la versió en directe el dia de Sant Jordi a la Rambla de Tarragona, interpretada per la cobla Reus Jove

El programa de la tarda:
RJ: EL CASTELL DE RUBÍ – FRANCESC CAMPS I COMELLAS (5 tirades) Exhibició colla Toc de Dansa
JA: ESPERIT DE COLLA - AGUSTÍ SERRATACÓ I COSTA
RJ: SANT LLORENÇ GRAN RESERVA – PITU CHAMORRO I RAMOS (5 tirades) Exhibició colla Toc de Dansa
JA: COM TU LA VOLIES - FLORENCI MAUNÉ I MARIMONT
RJ: PER TU MONTSE – FRANCESC MAS I ROS (Obligada de trompeta)
JA : PER A TU NÚRIA - JOAN-JORDI BEUMALA I SAMPONS
RJ: PER TU PLORO – PEP VENTURA I CASAS (7 tirades) 7a sardana cantada pel públic assistent. (escolta-la en versió instrumental per poder-la "assajar")

JA: PASTES I GARNATXA - JORDI MOLINA I MEMBRIVES
RJ: MOLT MÉS LLUNY... – ALFRED ABAD I GASCÓN (dedicada a la colla Toc de Dansa, pels 10 anys)
CONJUNT: A GARCIA 10 I MÉS – CARLES SANTIAGO I ROIG
JA: 10 ANYS DE SOMNIS - ALFRED ABAD I GACÓN (dedicada a la cobla Reus Jove pels 10 anys)
RJ: ROCA VENTOSA – JAUME BONATERRA I DABAU

Un programa variat i selecte que farà les delícies de tots els assistents. Esperem poder saludar-vos a García. No hi falteu!


Escolta una sardana molt balladora, EN PERET GANXET d'en Josep Maria Baiges, interpretada per la Reus Jove al teatre Fortuny, en motiu de la gala final de la Sardana de l'any 2007, el 10 de maig de 2008. Dirigeix en Peret Ganxet!

Comentaris

Entrades populars