XXIIè APLEC DE LA VILELLA ALTA


Aquesta població del Priorat, acollirà una nova edició del seu aplec, en concret el XXIIè Aplec de la sardana del Priorat Històric a la Vilella Alta, que comptarà amb sessions de tarda i nit el proper dissabte 15 d'agost. Amb la participació musical de la cobla REUS JOVE, que oferirà dues ballades de sardanes pel sistema de 10 tirades.

Després d'un plantejament inicial de canvi al sistema de 7 tirades per donar més varietat i major nombre de sardanes de cara a la gent gran que balla i als que només escolten, finalment l'organització i la cobla han decidit continuar amb el sistema habitual de 10 tirades amb 6 sardanes a la tarda i 6 a la nit. Durant la sessió de la nit es podrà gaudir de la magnífica sardana que el compositor Daniel Gasulla va dedicar al poble, i que es titula LA VILELLA ALTA.

L'aplec es celebrarà a la plaça de les Eres (on hi ha la casa de la vila) i començarà a les 7 de la tarda. Al vespre, a la mitja part, hi haurà un sopar popular (reserva de tiquets al tel. 977 839 477). La sessió de nit es reemprendrà a les 23h.

El programa de sardanes serà el següent:

TARDA
UN GRAN APLEC – JORDI FELIU I HORTA
QUINA PACIÈNCIA – MARCEL ARTIAGA I VALLS
JOLIUA PARELLA – JOSEP COLL I FERRANDO
NÚRIA FELIU ÉS SARDANA – JORDI PAULÍ I SAFONT
EL PANTÀ D’OLIANA – FRANCESC JUANOLA I REIXACH
L'AMIC FREDERIC - JAUME BURJACHS I GISPERT

NIT:
JORN ALEGRE – JOSEP SERRA I BONAL
SIS DE SET – ENRIC ORTÍ I MARTIN
LA VILELLA ALTA – DANIEL GASULLA I PORTA
MARINESCA – RICARD VILADESAU I CANER
LA MEVA SALTIRONA – JOSEP CAPELL I HERNÀNDEZ
BREDA ARTESANA – FRANCESC MAS I ROS

Una bona ocasió per visitar l'interior del Priorat, una comarca amb molt d'encant i excel·lents vins amb denominació d'origen pròpia.

US HI ESPEREM!

Comentaris

Entrades populars