programació del segon trimestre

Malgrat anar trobant mensualment l'actualització de les nostres activitats, i que podeu consultar a l'apartat CALENDARI constantment les nostres actuacions, tot seguit us oferim un resum ràpid del propers tres mesos.

Diumenge 5 d’abril. TARRAGONA. Ballada sardanes. 11:30 h. Diumenge de Rams
Dissabte 18 d’abril. SANT PERE DE RIBES-ROQUETES. Plaça Llobregat. 18:30 h. ballada
Dijous 23 d’abril. St. Jordi. TARRAGONA. Ballada sardanes. Rambla Nova. 19:30 h.
Divendres 24 d'abril. TARRAGONA. Auditori de Caixa Tarragona. Concert didàctic per a escolars. a les 9:30 hores. a les 11 del matí a la Rambla Nova davant el monument a la sardana, exhibició dels escolars que han après a ballar sardanes. Galop, sardana de lluïment i de germanor.
Diumenge 26 d’abril. SANTA COLOMA DE FARNERS. Aplec M-T. Cobles: Baix Empordà, Reus Jove, la Flama de Farners
Dimecres 29 d’abril. REUS. Teatre la Salle. Matí d’audicions escolars. Dues sessions, total de 1600 escolars assistiran al teatre per tal de descobrir els instruments de la cobla, com sonen, els origens, efectes i característiques.
Divendres 1 de maig. MASPUJOLS. Aplec de sardanes. Matí i tarda. 2 ballades. Pati escoles
Diumenge 3 de maig. TARRAGONA. Aplec de sardanes. Parc Saavedra. Cobles Marinada, Reus Jove, Cossetània i Principal de Tarragona. matí i tarda.
Dissabte 9 de maig. MONTBLANC. Ballada de sardanes. Plaça Major. a les 18 hores. En motiu de la Fira. També hi haurà una trobada gegantera.
Diumenge 10 de maig. CALDES DE MALAVELLA. Aplec de sardanes. tarda 16 h. 5 cobles: Ciutat de Girona, Bisbal Jove, Mediterrània, Foment del Montgrí i Reus Jove.
Diumenge 17 de maig. POLINYÀ. Aplec de sardanes. Matí i tarda 10.30 i 16 h. cobles: Jovenívola de Sabadell, Mil·lenària (de Ceret) i Reus Jove
Dimecres 20 de maig. REUS. Pavelló Olímpic Municipal. Durant tot el matí. Assaig general de la Cantata per a cor infantil, cobla, timbales, gralla i caixa “CADA CASTELL UNA FLAMA” de Jordi Molina, amb la participació de 1200 nens i nenes de les escoles de Reus cantant. Aquesta activitat s'engloba dins el programa FEM CORAL que des de fa molts anys es va desenvolupant a diverses escoles de la ciutat de Reus.
Dissabte 23 de maig. SANT ANDREU DE LA BARCA. Ballada de sardanes en motiu de la Fira. A les 19 hores. Lloc: Plaça de Charlie Rivel.
Diumenge 24 de maig. MÓRA D’EBRE. Aplec. Ermita de Sant Jeroni. Matí i tarda. 11 i 17 h. cobles: Bellpuig cobla i Reus Jove.
Dissabte 30 de maig. LLEIDA. Ballada de sardanes. Barri universitat. Plaça de l'Alcalde Sol. A les 18:30 hores.
Diumenge 31 de maig. CUBELLES. Ballada sardanes que es va suspendre el dia 1 de març. a les 11:45. sardanes de 7 tirades. lloc a determinar.
Diumenge 31 de maig. VILAFRANCA DEL PENEDES. 17 h. Aplec de sardanes. Instal·lacions esportives. Cobles Marinada, Principal del Llobregat i Reus Jove.
escolta la sardana Llevantina d'en Vicenç Bou (tot un clàssic)
Dimecres 3 de juny. REUS. Pavelló Olímpic Municipal. cap a les 4 de la tarda representació de la Cantata per a cor infantil, cobla, timbales, gralla i timbal “CADA CASTELL UNA FLAMA” de Jordi Molina, amb la participació de 1200 nens i nenes de les escoles de Reus dins el programa FEM CORAL.
Diumenge 7 de juny. BRÀFIM. Aplec a l’ermita del Loreto. Ballades al matí i la tarda. Sardanes de 7 tirades.
Dissabte 13 de juny. VANDELLÒS. Aplec. 2 Ballades. tarda i nit
Diumenge 14 de juny. REUS. Celebració del corpus. Acompanyament de l’Àliga de Reus.
Dissabte 20 de juny. LES BORGES DEL CAMP. Aplec. 19 i 23h. Ermita Mare de Déu de la Riera. Tarda i nit 2 ballades i fi de festa amb balls vuitcentistes
Diumenge 21 de juny. ALTAFULLA. Aplec de sardanes. Al parc del comunidor. Matí 1 cobla, tarda 2 cobles.
Dimecres 24 de juny. LLORENÇ DE PENEDÈS. Concert a les 19 hores. Lloc Jardins d'Oriol Martorell.
Dissabte 27 de juny. REUS. Ballada de sardanes. Plaça Prim. 18.30 h.
Diumenge 28 de juny. REUS. Festa Major. Tot el dia. Pels carrers i places. Acompanyament de l’Àliga de Reus. Amb música i instruments de cobla. Balls populars, les seves pròpies danses i altres de caire festiu. Interpretació del solemne ball curt de l’Àliga.
Dilluns 29 de juny. REUS. Festa Major de SANT PERE. Tot el dia. Pels carrers i places. Acompanyament musical de l’Àliga de Reus amb la cobla en formació de cercavila. Balls populars, les seves pròpies danses i altres de caire festiu. A la plaça Mercadal, a partir de les 11 del matí, interpretació del solemne ball llarg de l’Àliga (única vegada a l’any). A la tarda, processó de St. Pere. Al acabar i com a fi de festa, ballada dels elements festius a la plaça del Mercadal.

Comentaris

Entrades populars