FINAL DE TEMPORADA

foto de la cobla reus jove, actuant a l'auditori de Caixa Tarragona, el diumenge 15 de febrer, en l'últim concert de la temporada, que ha servit de comiat per a la Mercè i en Francesc.

Avui la cobla Reus Jove ha tancat oficialment la seva onzena temporada. Aquest cap de setmana abans de carnaval ha sigut força complert, amb una ballada al Serrallo de Tarragona (amb molt de fred) i amb un concert que hem ofert conjuntament amb la coral Augusta de Tarragona, a l'auditori de Caixa Tarragona (per cert, ple de gom a gom).
ballada al barri de pescadors de El Serrallo, on malgrat el fred, vam tenir una bona acollida per part dels sardanistes i públic tarragoní. La roba d'abric i els guants van estar a l'ordre del dia.

Ha sigut una bona cloenda, amb moments força emotius, doncs hem acomiadat als companys que deixen de formar part de la nostra formació. En aquest cas, per motius ben diferents. La nostra flabiolaire, la Mercè Parareda es trasllada a viure a Palamòs i aquelles coses de la vida, també li han ofert d'incorporar-se com a instrumentista a la cobla LA FLAMA DE FARNERS. Per altra banda, el nostre trombonista, en Francesc Solà (turbo pels amics) seguirà amb els seus estudis superiors al Conservatori del Liceu de Barcelona i realitzarà altres tasques musicals amb conjunts instrumentals de caire simfònic, també amb bandes i dedicant una bona estona del temps a la docència i la pedagogia.
A tots dos els volem retre un petit i modest homenatge des d'aquestes línies.

DESPRÉS DE TANTS BONS MOMENTS JUNTS, DE VIVÈNCIES, RECORDS, ANÈCDOTES, EXPERIÈNCIES, CONVIVÈNCIA, ALGUNA ENRABIADA I MOLT BON ROTLLO, AVUI AGAFEU UNA NOVA DRECERA MUSICAL. AMICS, US DESITGEM EL MILLOR.

LA COBLA REUS JOVE SEGUIRÀ SENT CASA VOSTRA!

ELS VOSTRES COMPANYS DE LA REUS JOVE.



escolta a la Mercè Parareda interpretant aquest magnífica polca de flabiol solista al concert de celebració dels 10 anys de la Reus Jove

Comentaris

Entrades populars