CONCERT DE COR I COBLA

El diumenge 15 de febrer a les 7 de la tarda la cobla Reus Jove compartirà escenari amb la coral Augusta de Tarragona. Aquest acte s'emmarca dins del cicle TARRAGONA ESTRENA que coordina la Fundació de Caixa Tarragona. El concert es celebrarà a l'auditori d'aquesta entitat bancària. les entrades es poden adquirir a la sala d'exposicions al costat mateix de l'auditori. el preu-donatiu és de 2,50 euros, i la recaptació va íntegrament destinada al programa de l'obra social TU AJUDES destinat a ajudar entitats culturals, juvenils, socials, esportives, etc...
El programa constarà de dues parts, amb la intervenció en solitari i conjuntament de les dues formacions. Obrirà el concert la coral Augusta amb un programa força variat de música catalana.

1a part del concert:
CORAL AUGUSTA.
1. Madrigal - C. Taltabull
2. Jovenívola - Ll. Millet
3. Sota de l'Om - E. Morera
4. Salutació a Catalunya - Mn. V. Miserachs

COBLA REUS JOVE
1. Ara fa un any - Carles Martí i Frasquier
2. Impressió - Francesc Cassú i Jordi
3. Somni - Manel Saderra i Puigferrer
4. Vora el niu - Enric Sans i Salellas (sardana de lluïment de flabiol amb variacions) Flabiol solista: Mercè Parareda
5. Moonlight serenade (Slow) - Glenn Miller. Arranjament per a cobla.

Segona part del concert: les dues formacions (coral i cobla)
1. L'Empordà - Enric Morera i Viura
2. Aplec de Sant Magí - Mn. Salvador Ritort i Faus
3. El Cavaller enamorat - Joan Manen i Planas
4. Maria de les Trenes - Josep Saderra i Puigferrer
5. La Sardana de les Monges - Enric Morera i Viura
6. La Santa Espina - Enric Morera i Viura

imatge recent de la cobla Reus Jove actuant a l'auditori de Caixa Tarragona, un marc incomprable per a realitzar concerts

Amb aquest selecte programa esperem trobar una sala plena de gom a gom, i amb ganes de repetir l'experiència i deixar un bon gust de boca al públic tarragoní, que de sempre ens ha acceptat i ha reconegut la nostra tasca en els concerts que anualment celebrem a la ciutat de Tarragona.

Aquest concert clourà oficialment la temporada 2008-2009, ja que la següent setmana és carnaval i tradiconalment és quan es produeixen els canvis de músics a les cobles orquestres.

Per tant, una magnífica ocasió per a escoltar per darrer cop la formació actual de músics que formen part de la cobla Reus Jove. Després de carnaval s'incorporen a la cobla dos fitxatges nous, un jove flabiolaire de tan sols 17 anys i un trombonista de 31 anys. Properament us mantindrem informats del canvi de músics que es produirà en la nova temporada.

Comentaris

Entrades populars