AVANÇ DE PROGRAMACIÓ. AGENDA

BENVOLGUTS AMICS,

MALGRAT QUE A LA SECCIÓ CALENDARI DEL NOSTRE BLOG HI TROBAREU TOTA LA INFORMACIÓ COMPLETA I ACTUALITZADA DE LA NOSTRA AGENDA, AMB LES POBLACIONS, HORARIS, LLOC, PROGRAMA, ETC... NO VA MALAMENT UN LLISTAT DE LES PROPERES ACTUACIONS. NO CAL DIR QUE US HI ESPEREM TROBAR!!!

SALUTACIONS CORDIALS

COBLA REUS JOVE


AVANÇ PROGRAMACIÓ PRIMER TRIMESTRE 2009
Diumenge 1 de febrer. SALOU. 12 del migdia. Ballada de sardanes. Passeig Jaume I (zona propera al club nàutic).
Diumenge 8 de febrer. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. 12 migdia. Ballada de sardanes. Rambla Nostra Senyora. dins del Cicle d’hivern. sardanes de 7 tirades.
Diumenge 8 de febrer. REUS. 18:30 h. BRAVIUM TEATRE. Concert de música per a cobla i sardanes.
Diumenge 15 de febrer. TARRAGONA.. Ballada de sardanes al Passeig del Serrallo. 12 h. sardanes de 7 tirades.
Diumenge 15 de febrer. TARRAGONA. Auditori Caixa Tarragona. Concert de cor i cobla amb la coral Augusta de Tarragona. 19 hores.
Diumenge 1 de març. CUBELLES. Plaça de la Vila. Audició sardanes. 11.45 h. sardanes de 7 tirades.
Diumenge 8 de març. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. 12 migdia. Ballada de sardanes. Rambla Nostra Senyora. Cicle d’hivern. sardanes de 7 tirades.
Diumenge 15 de març. CUNIT. Plaça de Catalunya. Audició de sardanes. 11:30 h.
Diumenge 22 de març. EL VENDRELL. Ballada sardanes, cloenda cursets a les escoles. Plaça del Centre. A les 12:30 h.
Diumenge 29 de març. LA NOU DE GAIÀ. Aplec. Jardins municipals. Cobles REUS JOVE i PRINCIPAL D'OLOT. sessions de matí i tarda. A les 11 i 17 hores. organitza grup sardanista de La Nou. Hi haurà dinar de germanor amb paella d'arròs.


Escolta la segona part o moviment de la fantasía AKELARRE, per a cobla i percussió d'en Francesc Cassú en versió de la cobla Reus Jove, Fani Fortet a la percussió i la direcció de Francesc Gregori i Pons. Concert al claustre de l'IES Salvador Vilaseca de Reus. juliol de 2006.

Comentaris

Entrades populars