AGENDA OCTUBRE 2008


AGENDA OCTUBRE 2008


Diumenge 5 d’octubre. CUBELLES. Ballada de sardanes. Plaça de la Vila. 11:45 h.
Diumenge 12 d’octubre. CUNIT. Ballada de sardanes . 17:30 hores. Plaça Catalunya (casal)

Dissabte 18 d’octubre. ALCOVER. Ballada de sardanes. a partir de les 13 hores. Lloc: Cercle d’Amics d'Alcover

Dissabte 18 d'octubre. REUS. INAUGURACIÓ DEL MONUMENT A LA SARDANA, QUE S’UBICARÀ A L’AVINGUDA PAÏSOS CATALANS, CRUÏLLA AMB EL CARRER DE L'ALCADE JOAN BERTRAN DE REUS.

HI ACTURAN LES 4 COBLES LOCALS, SENT LA COBLA REUS JOVE LA QUE OBRIRÀ L’ACTE A 2/4 DE 6 DE LA TARDA AMB UN GALOP D’ENTRADA DE COLLES, LA INTERPTACIÓ DE LA SARDANA PERET GANXET D’EN JOSEP MARIA BAIGES, PER TAL QUE ELS ALUMNES DELS CENTRES ESCOLARS LA BALLIN I UNA SARDANA PER AL PÚBLIC EN GENERAL DE 7 TIRADES.
ACTE SEGUIT CONTINUARAN LES ALTRES COBLES LOCALS, ELS ACTES D’INAGURACIÓ DEL PROPI MONUMENT, PARLAMENTS,
AQUEST ACTE ESTÀ ORGANITZAT PEL PATRONAT SARDANISTA DE REUS NOVA INFORMACIÓ ACTUALITZADA
Dissabte 18 d’octubre. TORREDEMBARRA. Concert de cobla. Homenatge als fundadors de l’Antina, 40è aniversari de la fundació. A la primera part i haurà la participació de Núria Feliu que recitarà i cantarà sardanes tot presentant el seu últim llibre. a la segona part actuarà la cobla Reus Jove que oferirà un concert de sardanes dedicades a la vila de Torredembarra. Lloc: Casal de Torredembarra, carrer de la Capella. Horari de l'activitat serà a les 19:30h. la cobla Reus Jove actuarà a la segona part, cap a les 20:15 h.

Diumenge 19 d’octubre. SANT ANDREU DE LA BARCA. 12:30 h plaça de la font de la Roda. Audició de sardanes.

Diumenge 19 d’octubre. TORREDEMBARRA. Concurs de colles a la tarda. plaça de Mossén Boronat. Concurs vàlid pel campionat territorial. a les 19 h.

Diumenge 26 d’octubre. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes a les 12 migdia. Rambla Nostra Senyora. Cicle tardor-hivern


més informació enviant un email a reusjove@wanadoo.es

Comentaris

Anònim ha dit…
Nois, tot buscant he trobat el vostre blog. Una abraçada a tots/es !!!

Entrades populars